Το αμερικανικό περιοδικό «Time» σχολιάζει «ο Αντώνης Σαμαράς ενθουσιάζει τους ηγέτες της Ευρωζώνης»

Το αμερικανικό περιοδικό «TIME» σε κεντρικό του άρθρο μετά τις επισκέψεις Σαμαρά σε Γερμανία και Γαλλία σχολιάζει…»η Eυρωζώνη συμπαθεί τον νέο Έλληνα ηγέτη»!

Επιπρόσθετα αναφέρεται ότι «υπάρχει πολύ ταλαιπωρία μπροστά αλλά μέχρι στιγμής στη Μέρκελ και στους Γερμανούς αρέσουν αυτά που ακούν από τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Θα έχει διάρκεια ο μήνας του μέλιτος ; σημειώνεται στο περιοδικό ενώ στη συνέχεια τονίζεται πως μόλις δύο μήνες αφού του κόμμα του πέτυχε νίκη στις επίμαχες ελληνικές εκλογές ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενθουσιάζει ένα άλλο σκληρό πλήθος τους… ηγέτες της Eυρωζώνης»!

Το αμερικανικό περιοδικό αναφέρει επίσης ότι ο Γιούνκερ στηρίζει την Ελλάδα και την παραμονή της χώρας στο ευρώ και την ευρωζώνη ενώ η στήριξη Μέρκελ-Ολάντ δίνεται αφού οι Ευρωπαίοι ηγέτες βλέπουν στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά τον ηγέτη που θα βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα της κρίσης τονίζοντας ότι είναι από τους τελευταίους ηγέτες που θα το επιχειρήσουν!

Ενώ το περιοδικό τόνισε ότι όσο οι Ευρωπαίοι σκληραίνουν τα μέτρα μπορεί να υπάρξει κλίμα ταραχών στην Ευρώπη με ό,τι κινδύνους συνεπάγονται αυτές!

Ο Αντώνης Σαμαράς… σίγουρα έκανε εντύπωση στους Ευρωπαίους ομολόγους του αφού ως οικονομολόγος έδειξε ότι έχει σχέδιο για την διάσωση της χώρας μας και κατάφερε να πείσει ότι η ανάσα που ζητά από την Ευρώπη είναι ανάσα υπευθυνότητας για την τήρηση των στόχων της χώρας μας!

Πάντως… και με την επίσκεψη Σαμαρά στην γερμανική εφημερίδα «BILD» που τόσο καυτηρίαζε την Ελλάδα τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν τόσο οι δηλώσεις Ομπάμα όσο και οι δηλώσεις Μέρκελ-Ολάντ δείχνουν την στήριξη του Αντώνη Σαμαρά και ότι το κλίμα άλλαξε για την Ελλάδα αυτό άλλωστε επιβεβαιώνει και το έγκυρο χωρίς αμφισβήτηση αμερικανικό περιοδικό… «ΤΙΜΕ» !!!

Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος μέλος
της ΕΣΗΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Enimerosi24