Το Novalifε υποδέχεται το 2016 με εορταστικό υπερθέαμα!

Η πρώτη μέρα του χρόνου έρχεται στο Novalifε με μοναδικό εορταστικό υπερθέαμα χαρίζοντας στους συνδρομητές του ψυχαγωγικού καναλιού υπέροχες εκπομπές και λαμπερά show.

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς οι αγαπημένοι παρουσιαστές Κατερίνα Γερονικολού και Δημήτρης Κουρούμπαλης ανοίγουν τα δώρα της νέας χρονιάς στις 14:30 και στις 20:30 και αποκαλύπτουν τις εκπλήξεις, την αγωνιστική δράση, τα μεγάλα βραβεία, τα ειδικά αφιερώματα,

τις νέες υπηρεσίες και ότι νεώτερο έρχεται στα κανάλια της Nova το 2016.

Στη συνέχεια, στις 19:00, έρχεται το λαμπερό show «Intimissimi on Ice», ένα από τα πιο όμορφα show πάνω στον πάγο, το οποίο είναι ένα συνονθύλευμα όπερας, ποπ μουσικής, μόδας και υπέροχου πατινάζ από τους κορυφαίους στο είδος πρωταθλητές – Ολυμπιονίκες Carolina Kostner και Stephane Lambiel. Το show διαθέτει φοβερή μουσική, οπτικά εφέ, επιβλητικά σκηνικά και μοναδικά κουστούμια με την υπογραφή της Patricia Field και αποτελεί ένα από τα πιο μαγευτικά θεάματα πάνω στον πάγο παγκοσμίως.

Τέλος, στις 23:00, στο πρώτο Λαμπατέρ του 2016 ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και οι Άγαμοι Θύται, που αποτελούνται από τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Κώστα Μακεδόνα, καλωσορίζουν τη Νέα Χρονιά με παρεϊστικη ατμόσφαιρα, χιούμορ και αγαπημένα τραγούδια.

The post Το Novalifε υποδέχεται το 2016 με εορταστικό υπερθέαμα! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα