Το ACTION24 στον παλμό των Ευρωεκλογών και του β’ γύρου περιφερειακών και δημοτικών εκλογών

Οι μεγάλες εκλογικές βραδιές συνεχίζονται στο Action24 την Κυριακή 25 Μαΐου, με την τριπλή αναμέτρηση για τις ευρωεκλογές και τον β’ γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Το Action24 είναι ο τηλεοπτικός σταθμός που μετέδωσε με ακρίβεια τα αποτελέσματα στην περιφέρεια Αττικής με τη μέθοδο των entry polls. Με την ίδια μέθοδο θα μεταδώσει έγκαιρα το

εκλογικό αποτέλεσμα από τη σύγκρουση Γιάννη Σγουρού – Ρένας Δούρου καθώς και τα αποτελέσματα όλων των δήμων της Αττικής.

Το Action24 είναι ο μόνος τηλεοπτικός σταθμός μη εθνικής εμβέλειας που θα μεταδώσει ταυτόχρονα με τα άλλα κανάλια, στις 19.00 ακριβώς, το αποτέλεσμα του exit poll για τις ευρωεκλογές και την περιφέρεια Αττικής.

Το Action24 θα μεταδίδει τα αποτελέσματα από όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας με την υποστήριξη της Singular.

Από τις 16.00 μέχρι τις 18.00 ο Βαγγέλης Γιακουμής και η Γεωργία Σαδανά θα μεταδώσουν όλες τις πληροφορίες από την εκλογική διαδικασία σε όλες τις περιοχές της Αττικής, ενώ με το δίκτυο των συνεργατών του Action24 θα δώσουν τον παλμό της ψηφοφορίας απ’ όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Από τις 18.00 έως τις 02.00, παίρνουν σκυτάλη ο Γιώργος Κουβαράς, ο Γιάννης Πολίτης και η Πηνελόπη Γαβρά, σε έναν 8ωρο τηλεοπτικό μαραθώνιο, με γενικό συντονισμό από τον πολύπειρο Κώστα Σπυρόπουλο.

Συγκεκριμένα,

Από τις 18.00 έως τις 19.00 ο Γιώργος Κουβαράς, ο Γιάννης Πολίτης και η Πηνελόπη Γαβρά θα συζητούν με πολιτικούς, δημοσιογράφους και αναλυτές, ανιχνεύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα. Στις 19.00,με το κλείσιμο της κάλπης, οι τρεις έγκριτοι δημοσιογράφοι θα παρουσιάσουν το αποτέλεσμα του exit poll με βάση το 70% του δείγματος, ενώ στις 20.20 θα μεταδοθεί το σύνολο της πρόβλεψης του αποτελέσματος. Ταυτόχρονα, θα μεταδίδουν πραγματικά αποτελέσματα με τη μέθοδο των entry polls.

Mέχρι τις 02.00,λεπτό προς λεπτό, η ροή των αποτελεσμάτων, οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και των νικητών στις περιφέρειες και τους δήμους.

Παράλληλα, ο Νίκος Γεωργιάδης θα μεταδίδει τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στις υπόλοιπες 27 χώρες της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα