Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου η ψήφος εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των βουλευτών και εν συνεχεία, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, η εκλογή του νέου προεδρείου της Βουλής.

Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης θα ξεκινήσουν αμέσως μετά, τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι και την Τετάρτη (8/10) το βράδυ, όπου θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα

κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα μεταβεί αύριο Σάββατο στις ΗΠΑ και την Ουάσιγκτον, για να συναντηθεί με τον πρόεδρο Ομπάμα, συνοδεία των Ν. Παππά, Ν. Κοτζιά και Όλ. Γεροβασίλη. Η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει την ερχόμενη Πέμπτη.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα σύσκεψη για το προσφυγικό, με τη συμμετοχή των υπουργών Θ. Δρίτσα, Π. Καμμένου, Γ. Μουζάλα και Ν. Τόσκα.

Αιχμές για την αξιολόγηση

Αιχμές για την επικείμενη πρώτη αξιολόγηση άφησαν από κοινού τέσσερις υπουργοί κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεών τους στο υπουργικό συμβούλιο. Κοινό σημείο συνάντησης στις δηλώσεις των Γ. Δραγασάκη, Ε. Τσακαλώτου, Π. Κουρουμπλή και Π. Καμμένου ήταν ότι η πρώτη αξιολόγηση, που βρίσκεται προ των πυλών, πρέπει να τελειώνει γρήγορα και με αποτελεσματικότητα.
Πηγή avgi.gr

The post Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου η ψήφος εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα