Θύμα φάρσας από τους «Μασκοφόρους Εκδικητές» ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ

«Ξαναχτύπησε» το γνωστό κωμικό δίδυμο ραδιοφωνικών παραγωγών από το Κεμπέκ, οι αποκαλούμενοι «Μασκοφόροι Εκδικητές», αυτή τη φορά με θύμα τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν.

Ένας εκ των δύο επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μπαν Γκι-μουν προσποιούμενος ότι είναι ο πρωθυπουργός του Καναδά Στέφεν Χάρπερ -που φημίζεται για το χτένισμά του που θυμίζει κράνος- και του ζήτησε συγγνώμη επειδή δεν μπόρεσε να παραστεί στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

διότι ήταν απασχολημένος περιποιούμενος τα μαλλιά του με πανίσχυρη κόλλα.

Το κωμικό δίδυμο αναφέρει ότι κατέφερε μέσα σε λιγότερο από μία ώρα να βρει στο τηλέφωνο τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ στη διάρκεια μίας εβδομάδας εξαιρετικά εντατικών διπλωματικών επαφών.

Κατά τη διάρκεια της πεντάλεπτης συνομιλίας τους, ο κωμικός ζήτησε επίσης από τον Μπαν να μιλήσει με τον επίτροπο της εθνικής ομοσπονδίας χόκεϊ Γκάρι Μπέτμαν για να του ζητήσει τη σύσταση ομάδας χόκεϊ της Πόλης του Κεμπέκ.

Όπως είπε ο ίδιος, τότε είναι που κατάλαβε ο Μπαν ότι πρόκειται για φάρσα, καθώς μάλιστα η συζήτηση διεξαγόταν πότε στα αγγλικά και πότε στα γαλλικά.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ είχε πάνω από 120 συναντήσεις με παγκόσμιους ηγέτες στη διάρκεια της συνόδου αυτή την εβδομάδα.

Το ίδιο ραδιοφωνικό ντουέτο, οι Σεμπαστιέν Τριντέλ και Μαρκ-Αντουάν Οντέτ από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Μόντρεαλ CKOI-FM, ξεγέλασαν στο παρελθόν την υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων για την αμερικανική αντιπροεδρία Σάρα Πέιλιν λίγες μέρες πριν από τις εκλογές του 2008, προσποιούμενοι ότι είναι ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και πείθοντάς την να αποδεχτεί πρόσκληση για το κυνήγι νεογνών φώκιας.

Μεταξύ των «θυμάτων» τους βρίσκονται και ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Μπόνο και ο Μικ Τζάγκερ.
Πηγή: in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα