Θολώνει το μήνυμα της «Εφημερίδας των Συντακτών»

«Η διαπλοκή στην Ελλάδα αρχίζει και τελειώνει στον Λαμπράκη και τον Ψυχάρη;» αναρωτιούνται στη Μιχαλακοπούλου

Ενοχική και αμήχανη χαρακτηρίζεται από τη δημοσιογραφική πιάτσα η απάντηση της Εφημερίδας των Συντακτών στην πρόκληση που τα στελέχη του ΔΟΛ μετέφεραν από το Enimerosi24, μετά τη δημοσίευση του ενθέτου για την 90χρονη ιστορία και το ρόλο του

ΔΟΛ στο δημοσιογραφικό και πολιτικό γίγνεσθαι.

Τα στελέχη του συγκροτήματος είχαν αναφέρει ότι αφού η εφημερίδα αποφάσισε να ασχοληθεί με τη διαπλοκή στην Ελλάδα και στο σκοτεινό ρόλο όσων έχουν εμπλακεί καλά έκαναν και ξεκίνησαν από τον ΔΟΛ ως το αρχαιότερο και ιστορικότερο δημοσιογραφικό οργανισμό της χώρας, αλλά όπως είπαν ανέμεναν τα επόμενα ανάλογα ένθετα για τα υπόλοιπα μεγάλα δημοσιογραφικά «μαγαζιά», αλλά και τα επιχειρηματικά τζάκια παλιά και νέα που έχουν εμπλακεί σε αυτό που λέμε διαπλοκή σε κάθε της μορφή.

«Δεν φανταζόμαστε ότι οι καλοί συνάδελφοι της Εφημερίδας των Συντακτών εννοούν ότι η διαπλοκή στην Ελλάδα τα τελευταία 90 χρόνια αρχίζει και τελειώνει στον ΔΟΛ και η μόνη οικογένεια που σχετίστηκε με την πολιτική τάξη της χώρας ήταν η οικογένεια Λαμπράκη και μετά μόνο ο Ψυχάρης» μας είχαν πει τα στελέχη του ΔΟΛ.

Η Εφημερίδα των Συντακτών το επόμενο διάστημα μετά τη δημοσίευση του ενθέτου για τον ΔΟΛ δεν δημοσίευσαν κάποιο άλλο και τώρα ανακοινώνεται ότι θα επαναδημοσιεύσει το ένθετο. «Η κίνηση αυτή δείχνει ότι στόχος της εφημερίδας δεν είναι να φωτίσουν το αναγνωστικό τους κοινό και την κοινή γνώμη για τη διαπλοκή στη χώρα αλλά απλά να βάλουν πλάτη στην κόντρα της κυβέρνησης με τον ΔΟΛ. Δεν είναι τυχαίο ότι η επανέκδοση του ενθέτου κατά του ΔΟΛ ανακοινώνεται την επομένη που το ΒΗΜΑ πέρασε στην πρώτη θέση» είναι το σχόλιο της Μιχαλακοπούλου και συμπλήρωσαν «Ας είναι. Περιμένουμε πάντα τα επόμενα ένθετα».

The post Θολώνει το μήνυμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα