Θαύμα! Θαύμα! Τα παλικάρια του Καψή και της «φακής» τα κατάφεραν (!!!)

email αναγνώστη
Γράφει ο Κ.Π.

Μετά από ολονύχτιες μάχες με το χρόνο και υπεράνθρωπες προσπάθειες, με υπομονή και Ηράκλεια δύναμη, ως νέοι Άτλαντες, οι άνθρωποι του Καψή έκαναν το «θαύμα» τους. Να θέσουν σε λειτουργία το στούντιο «ένα» του ραδιομεγάρου, για να μπορούν να βγαίνουν από εκεί οι ειδήσεις. Τι «συγκίνηση τι κλάμα δεν περιγράφεται».

Ούτε οι άνθρωποι της ΝΑSΑ όταν το καλοκαίρι του 1967, πατούσαν

το φεγγάρι δεν έκαναν έτσι(!). Δεν έμαθα αν άνοιξαν γαλλικά κρασιά και σαμπάνιες. Ξέρω όμως ότι ο Παντελής Καψής κρεμόταν όλη τη νύχτα στο τηλέφωνο. Μάλιστα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τιμηθεί η «ομάδα» Καψή από τον ίδιο, σε ειδική «τελετή» και πιθανόν να γίνουν δεκτοί και από το μέγαρο «Μαξίμου»..

Έξι μήνες μετά το μαύρο, και ένα μήνα μετά την είσοδο τον ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο, αξίζουν θερμά «συγχαρητήρια!», στους «άτλαντες» του Καψή, να αποκαταστήσουν τη «νομιμότητα» και να βλέπει ο ελληνικός λαός το «κυβερνητικό» έργο, ενόψει των αυτόδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών(!). Δεν αποκλείεται μάλιστα, να έχουμε παρέμβαση των ΜΑΤ και στην ΕΡΤ3, διότι η κυβέρνηση καίγεται να ελέγξει την προπαγάνδα στη διάρκεια των εκλογών. Και ενώ ο Τιτανικός που λέγεται «ΔΤ» βρήκε σε παγόβουνο και βουλιάζει, το πληρωμά του ακούει μουσική στην τραπεζαρία(!), σαν να μην καταλαβαίνει ότι παρασύρεται στο βυθό!!!!!

Τα μυστικά Γκάλοπ που γίνονται, δείχνουν ότι στις ευρωεκλογές θα πάθουν πανωλεθρία-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο εάν μέχρι τότε αντέξει το ΠΑΣΟΚ. Εν τω μεταξύ, η γερμανική πρεσβεία που διενεργεί μυστικά Γκάλοπ, είναι εξαιρετικά ανήσυχη, για το τι θα συμβεί σε μια ενδεχόμενη νίκη, που όπως φαίνεται βαδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς «λεβέντες» του ραδιομεγάρου, μαζί με την «παρέα» Καψή, συνεχίζετε να ακούτε μουσική στην τραπεζαρία του «Τιτανικού»!!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα