Θα ανακοινώσει το iPad 3 σήμερα η Apple;

Στις 8 το βράδυ σήμερα, ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει το πολυαναμενόμενο media event της Apple στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ και όλα τα μάτια του κόσμου της τεχνολογίας, αλλά και όχι μόνο, είναι στραμμένα εκεί. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το τι ακριβώς θα ανακοινώσει η εταιρεία,

αλλά όλα δείχνουν ότι πρόκειται για νέα που θα αφορούν με κάποιο τρόπο στον διάσημο υπολογιστή ταμπλέτα iPad, με πολλούς να κάνουν λόγο μέχρι και για την ανακοίνωση της 3ης έκδοσης.

Ανταποκριτές από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα, ιστοσελίδες τεχνολογίας και μπλόγκερ είναι πανέτοιμοι να πάρουν μία από τις 755 θέσεις της αίθουσας του Yerba Buena Center for the Arts της γραφικής μεγαλούπολης στη δυτική ακτή των ΗΠΑ και να αρχίσουν το live-blogging αμέσως μόλις χαμηλώσουν τα φώτα και εμφανιστεί στη σκηνή ο CEO της εταιρείας Τιμ Κουκ, ακριβώς όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια σε αντίστοιχα event ο Steve Jobs.

Απομένουν λίγες ώρες ακόμα λοιπόν για να μάθουμε αν θα επαληθευθούν οι φήμες για την ανακοίνωση του iPad 3 ή θα έχουμε άλλες εκπλήξεις από τον τεχνολογικό κολοσσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα