Τα συν και τα πλην του πρώτου δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με Χατζηνικολάου

Σκόραραν Ρογκάκος, Κοτταρίδης, Λιαργκόβας – Τα πολιτικά και οικονομικά εκτόπισαν τα κοινωνικά και αστυνομικά θέματα

Μπορεί να μη φιλοξένησε το μεγάλο όνομα ο Νίκος Χατζηνικολάου στο πρώτο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1… ωστόσο οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικές, παρά το έντονο άγχος του παρουσιαστή.

Το δελτίο όντως είχε πολλές ειδήσεις σε ποσότητα, ήταν σφιχτό και γρήγορο… και η θεματολογία του παρά το γεγονός ότι δεν διέφερε από τα υπόλοιπα δελτία ειδήσεων… Με το «παζάρι» για τα μέτρα μεταξύ

κυβέρνησης – δανειστών που παρουσίασε ο Ρογκάκος, με τη συνέντευξη Λιαργκόβα, αλλά και το ζωντανό του Κοτταρίδη από την εκδήλωση του ΕΒΕΑ παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, κατάφερε να ξεχωρίσει και να συζητηθεί!

Ωστόσο, η ταχύτητα της εναλλαγής των θεμάτων σε ορισμένα σημεία δημιουργούσε κόπωση στον τηλεθεατή και πιθανότατα του μετέδιδε άγχος όταν ο παρουσιαστής εμμέσως πίεζε τους ρεπόρτερ και τους καλεσμένους του στον «αέρα», προκειμένου να ολοκληρώσουν σύντομα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του πρώτου καλεσμένου – καθηγητή διεθνών σχέσεων, Δημήτρη Καιρίδη που κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και σχεδόν οι τελευταίες του φράσεις «φαγώθηκαν»!

Σε επίπεδο περιεχομένου δεν υπήρχαν εκπλήξεις, αφού το δελτίο κινήθηκε αυστηρά στην πολιτική και οικονομική επικαιρότητα… στα ελληνοτουρκικά με τα οποία ξεκίνησε, αλλά και στις αγροτικές κινητοποιήσεις… αποκλείοντας κοινωνικά ή αστυνομικά θέματα… φιλοξένησε συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα όπως και το δελτίο ειδήσεων του ALPHA την ίδια ώρα «απέναντι»… ενώ έβγαλε την είδηση από τα χείλη του επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτη Λιαργκόβα λέγοντας ότι θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί το πρώτο μνημόνιο… τονίζοντας ταυτόχρονα τις επιπτώσεις αν δεν κλείσει σύντομα η αξιολόγηση! Επίσης στα πολύ θετικά του δελτίου – όπως ήδη αναφέρθηκε, το ζωντανό από την εκδήλωση του ΕΒΕΑ στην οποία παραβρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

The post Τα συν και τα πλην του πρώτου δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με Χατζηνικολάου appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα