Τα έλεγε η Παγιατάκη από τον Σεπτέμβριο για το ειδύλλιο Βενιζέλου - Λοβέρδου!

Τέλος. Σας το λέμε, σας το ξεκαθαρίζουμε! Από εδώ και στο εξής για τα μεγάλα γεγονότα, σούμπιτο στις αστρολόγες! Τις προάλλες η Λίτσα Πατέρα καυχιόταν ότι είχε προειδοποιήσει «Πρόσωπα κύρους κινδυνεύουν» και ακολούθησαν θάνατοι Κεφαλογιάννη και Αγγελόπουλου…Μπρρρρ! Today προφήτης η Βίκυ Παγιατάκη. Που δήλωσε βαρύγδουπα, μοστράροντας το περιοδικό, ότι από τον Σεπτέμβριο είχε γράψει συμβουλή στον Βενιζέλο
να τα βρει με τον Λοβέρδο, για να δει καλό! Α ρε άτιμοι πολιτικοί συντάκτες, τα γυαλιά σας έβαλε!

Μες στο υπονοούμενο
Καταπληκτικό! Το ιντριγκαδόρικο ύφος της Τατιάνας, όταν ρώτησε τον Θέμο στη today τους συνέντευξη, πώς είδε το πάντρεμα Αυτιά – Σκάι… Πολύ γέλιο! Προσπαθούσε να εκμαιεύσει (το τι;) ξεχνώντας ότι στο channel του Φαλήρου κατευθύνεται και ο husband της! Βεβαίως ο Θέμος δεν της χαρίστηκε και της το ξεφούρνισε: Σκά(ε)ι και ο Νίκος!

Πόσο να αντέξεις τη βλακεία
Εύστοχο του Νίκου Μουτσινά να κοροϊδέψει ανάρτηση στο διαδίκτυο όπου είχαν βάλει τίτλο «Πώς αποχαιρέτησε το κοινό η Έλλη Στάη στο τελευταίο της δελτίο;». Ο presenter αφού είπε ότι το βίντεο έδειχνε την ανκοργούμαν απλά να λέει καληνύχτα και τίποτα άλλο, κατέληξε στο ότι προφανώς μας αποχαιρετούσε κάθε βράδυ και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι! Καλό!

Χωρίς λόγια!
Να το αποκαλύψουμε! Σάλο έχει προκαλέσει το Mega στη μεταμεσονύχτια του ζώνη με την προβολή επαναλήψεων των σίριαλ «Κλείσε τα μάτια» του Παπακαλιάτη και «Προδοσία» με κάτι τσιπούρες στην έναρξη του! Άγαλμα κάθονται φανατικοί viewers και κάνουν watch! Για το δε πρώτο, ένα πράγμα ξεφουρνίζουν ανά διαστήματα. «Λείπει αυτή η τηλεόραση»! Εννοώντας τη μαγική και ανεπανάληπτη γραφή Χριστόφορου!

Και μετά από πολύ καιρό είδαν 11αρι
Α τσα και τα τσίμπησε τα νουμεράκια! Ο λόγος για το Life Σκάι του Φαλήρου όπου χθες μεταξύ άλλων, πλακώθηκε συνεργάτης της εκπομπής και καλεσμένος για το θέμα με τις υψηλές τιμές που πληρώνουμε τα προϊόντα στο Ελλάδα και επικράτησε πρωτόγνωρη για τους presenters, αναστάτωση! Για να κάνετε understood, η Αντωνοπούλου πήγε για διαφημίσεις και συνέχισε με άλλο subject! Για να ηρεμήσουν λέει τα πνεύματα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα