Τα «ευχαριστώ» της Τρέμη, ο ταλαντούχος Παπακαλιάτης και η άφαντη Λιλιάνα

Αποκάλυψη! Βρε ποιο πρόσωπο έχουμε καιρό να κάνουμε watch στην κρατική; Και που το τρώγαμε στη μάπα (να μας συγχωράτε) όλη την ώρα! Νυχθημερόν, όποτε και να γύρναγες το channel σου, αυτό έβλεπες! Είτε σε κανονική μετάδοση της εκπομπής, είτε στην επανάληψη για να το εμπεδώσεις! Οέο; Να το πάρει το river; Λιλιάνα Αβρούσιν!
Από τότε που άλλαξε το «καθεστώς», μαύρα μάτια! Εχάθηκε!

Αβρούσιν… αγνοείται
Και κοιτάτε να δείτε που καθόλου τυχαίο που μας έγκωσαν

τελευταία στην επανάληψη της συνέντευξης με τον Ανταίο Χρυσοστομίδη, που σχολιάζαμε τις προάλλες! Είχε πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της εκπομπής… και τώρα πλέον την μπουμπουνάγανε σκέτη, μόνο με τον ασπρομάλλη Δημήτρη Τρίκα που την είχε πάρει και υπήρξε και ο αρχισυντάκτης! Βρε τον μπαγάσα, του έφεξε!

Fucked up situation
Ποιες μειώσεις μισθών, περικοπές και χαράτσια! Το μεγάλο κακό που μας έχει βρει με την κρίση, είναι η απουσία του Παπακαλιάτη από τις οθόνες μας! Ε, ρε fuck!
Ε, τώρα στα σοβαρά δεν περνάγαμε καταπληκτικά με τα σίριαλ του, τις παρτούζες, τα τραβέλια και δεν συμμαζεύεται; Και μας κοπήκανε μαχαίρι!

Αυτός μάλιστα, λείπει από την τηλεόραση!
Τον ταλαντούχο δημιουργό τον κάναμε watch στην εκπομπή της Μελέτη, που βγήκε today να διαφημίσει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο και από εκεί τον θυμηθήκαμε! Ο γνωστός Χριστόφορος! Άπλετη αμηχανία, να μην ξέρει πού να κοιτάξει, να ρίχνει μάτια κάτω χαμηλά και να παίζει με τα χέρια του! Ο άνθρωπος μας!

Διακρίσεις
Στήλη χωρίς Όλγα Τρέμη, δεν γίνεται! Και σας έχουμε το καλύτερο για το φινάλε! Τι έχουμε προσέξει για την ανκοργούμαν του Mega εδώ και καιρό και ήρθε η ώρα να το ανεμοστροβιλίσουμε; Ότι όλους κατά καιρούς τους ευχαριστεί στο τέλος του ρεπορτάζ τους, όταν αυτοί βγαίνουν στο δελτίο, εκτός από έναν! Από μία για την ακρίβεια! Μαρία – Σβαρτζενέγκερ – Σαράφογλου! «Ευχαριστώ» σε τούτη δεν θα ακούσεις! Καρατσεκαρισμένο!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα