Συνελήφθη η 43χρονη που είχε αποδράσει με «βραχιολάκι»

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στην Κηφισιά η 43χρονη η οποία στις 19 Νοεμβρίου είχε αποδράσει παραβιάζοντας τον κατ” οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» που της είχε επιβληθεί.

Μαζί της συνελήφθη ο 37χρονος σύζυγός της σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, για τα ίδια αδικήματα για τα οποία είχε κατηγορηθεί η σύζυγός του, καθώς και σωρεία άλλων διωκτικών εγγράφων.

Η

43χρονη, που είναι η πρώτη από τους κρατούμενους με ειδικό βραχιολάκι που κατάφερε να αποδράσει, κατηγορείται, από κοινού με άλλα 18 άτομα, για εμπλοκή στην υπόθεση Energa και Hellas Power.

Το απόγευμα της 19ης Νοεμβρίου η 43χρονη βγήκε από το σπίτι της στην Ομόνοια, παραβιάζοντας τον κατ” οίκον περιορισμό.

Η εταιρεία που έχει αναλάβει την παρακολούθηση των κρατουμένων με βραχιολάκι έλαβε σήμα από τον πομπό της και το παρακολούθησε, ώσπου ο πομπός σταμάτησε να εκπέμπει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρείας που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το βραχιολάκι κομμένο, αλλά η γυναίκα είχε γίνει άφαντη. Αμέσως ειδοποιήθηκε το σύστημα της Αστυνομίας, ώστε να μη μπορέσει να διαφύγει στο εξωτερικό και αναζητείτο από τότε.
Πηγή in.gr

The post Συνελήφθη η 43χρονη που είχε αποδράσει με «βραχιολάκι» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα