Συνάντηση Μπαλάφα - Καμίνη

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Μπαλάφας συνάντησε σήμερα στο Δημαρχείο της Αθήνας (Πλατεία Κοτζιά) τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν γενικότερα ζητήματα στην κατεύθυνση της βελτίωσης της λειτουργικότητας και αποδοτικότητας των Δήμων με ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη της

Αθήνας και πιο συγκεκριμένα, την ορθότερη διαχείριση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών στο κέντρο της Αθήνας, την προστασία των κοινόχρηστων χώρων της πόλης, την αξιοποίηση των ελεύθερων ακινήτων, τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων και την αναμόρφωση συγκεκριμένων σημείων της πόλης.

Ο κ. Μπαλάφας τόνισε ότι η συγκεκριμένη συνάντηση έχει ιδιαίτερη αξία, διότι στην πόλη της Αθήνας τα ζητήματα είναι συσσωρευμένα και δυσεπίλυτα λόγω του μεγάλου όγκου και της γραφειοκρατίας. Ο υφυπουργός δήλωσε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών και προσωπικά ο ίδιος θα βρίσκονται στο πλευρό του Δημάρχου για την επιτάχυνση διαδικασιών με σκοπό την επίλυση ζητημάτων που χρονίζουν και για αυτό τον σκοπό πρότεινε και συμφωνήθηκε, η συνεχής και μόνιμη επικοινωνία μεταξύ του ΥΠΕΣΔΑ και του Δήμου.

Στην συνάντηση συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Λευτέρης Καστανάκης και συνεργάτες του Υφυπουργού.

The post Συνάντηση Μπαλάφα - Καμίνη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα