Συμπάθειες και αντιπάθειες

Μοιραία οι πρόσφατες ανακατατάξεις στον ενημερωτικό τομέα του MEGA, δεν περιορίζονται στις γνωστές αποχωρήσεις και αναβαθμίσεις… Συνοδεύονται και από κραδασμούς που ενδεχομένως ανατρέψουν ισορροπίες και ρόλους πιο χαμηλά στην ιεραρχία. Η προσοχή λοιπόν εστιάζεται στην αίθουσα σύνταξης, όχι επειδή ο Νίκος Στραβελάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους, δεσμεύτηκε ότι θα είναι ο χώρος που θα φιλοξενεί το νέο του γραφείο, αλλά επειδή τα νέα πρόσωπα μεταφέρουν μαζί τους, νέα

ήθη, νέες συμπάθειες και νέες αντιπάθειες!

Πάντως ανεξάρτητα από τα παραπάνω, δύο δημοσιογράφοι που έχουν αποσπάσει εσχάτως την προσοχή της νέας διεύθυνσης είναι η Ράνια Τζίμα και ο Απόστολος Μαγγηριάδης. Δύο νέοι σε ηλικία και εμπειρία δημοσιογράφοι που εμφανίστηκαν μπροστά στις κάμερες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο όταν αποδυναμώθηκε ο ενημερωτικός τομέας του καναλιού… Η Ράνια Τζίμα προερχόμενη από τον ΣΚΑΙ, εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού και πολύ σύντομα της ανατέθηκε η ευθύνη του κυβερνητικού ρεπορτάζ από τον πρώην διευθυντή ειδήσεων όταν η Μαρία Σπυράκη μετακόμισε στην Ευρωβουλή… Επίσης ο Απόστολος Μαγγηριάδης με μεγαλύτερη δημοσιογραφική γνώση και εμπειρία, προερχόμενος από την ομάδα των εκπομπών του Παύλου Τσίμα, ανέλαβε να καλύπτει ελεύθερα πολιτικά θέματα, ενώ στη συνέχεια επιφορτίστηκε με το ρεπορτάζ της ΔΗΜΑΡ (όταν εγκατέλειψε η Μαρία Σαράφογλου λόγω δελτίου ειδήσεων) και τελευταία καλύπτει και το «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ».

Ως εκ τούτου προκάλεσαν ενδιαφέρον οι προτιμήσεις στα πρόσωπα που έδειξε ο Νίκος Στραβελάκης από την πρώτη κιόλας σύσκεψη με τη νέα του ιδιότητα… Για παράδειγμα ήταν εμφανής η διάθεσή του να αμφισβητήσει το ρεπορτάζ της Ράνιας Τζίμα από το Μαξίμου, μπροστά σε όλους, ζητώντας τη γνώμη του Απόστολου Μαγγηριάδη! Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο τελευταίος θα αναλάβει το ρεπορτάζ της νεαρής δημοσιογράφου…. Υποδηλώνει όμως κάποιες διαθέσεις, αν όχι προθέσεις, οι οποίες δεν είναι άσχετες από το πρόσφατο παρελθόν!

The post Συμπάθειες και αντιπάθειες appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα