Στρακαστρούκες οι νέες εφημερίδες που στηρίζουν Τσίπρα

Το επόμενο χτύπημα στα media με στόχο την αποδυνάμωση των καθεστωτικών ΜΜΕ

Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο κατέρρευσαν τα δυο μεγαλύτερα συγκροτήματα Τύπου της χώρας, ΔΟΛ και ΠΗΓΑΣΟΣ, και άνοιξαν τρεις νέες εφημερίδες στο χώρο της ευρύτερης κεντροαριστεράς (όχι της Φώφης και του Σταύρου)… Από πέρυσι το Νοέμβριο που ξεκίνησε η Documento του Κώστα Βαξεβάνη, μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει

άλλες δυο εφημερίδες που απευθύνονται στον ίδιο πολιτικό χώρο, η Νέα Σελίδα του Ηλία Λιβάνη και το νέο Εθνος των Σαββίδη – Μάρη.

Από κει λοιπόν που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καμία εφημερίδα και κανένα κανάλι, ξαφνικά βρέθηκε να τη στηρίζουν οι μισές εφημερίδες που κυκλοφορούν στο περίπτερο και τουλάχιστον ένας τηλεοπτικός σταθμός εθνικής εμβέλειας.

Ποσοτικά δεν είναι λίγο, αντίθετα είναι άθλος, αν όχι θαύμα μέσα σε 10 μήνες να γίνουν όλα αυτά… Ποιοτικά όμως τα στοιχεία δεν είναι το ίδιο ενθαρρυντικα για την κυβερνητική προπαγάνδα… Κι αυτό διότι ο αντίπαλος εξακολουθεί ακόμη να υπερέχει, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά! Ειδικά αυτό το τελευταίο όμως, είναι το κλειδί όλων. Αφού η προπαγάνδα των αντιπάλων, εξαιτίας αυτών των ποιοτικών χαρακτηριστικών, φθάνει και στο τελευταίο σπίτι και νοικοκυριό αυτής της χώρας.

Άλλωστε παραδοσιακά οι αστοί είναι πιο αποτελεσματικοί στις δουλειές τους!

Με άλλα λόγια η δύναμη πυρός του Εθνους των Σαββίδη – Μάρη, η Νέα Σελίδα και το Εψιλον είναι στρακαστρούκες μπροστά στα υπέρ όπλα που διαθέτουν ο ΣΚΑΙ, το Πρώτο Θέμα, η Καθημερινή, το Βήμα και τα Νέα!

Είναι αστεία και η σύγκριση μόνο, εκτός του ότι αδικεί τον κόσμο που εργάζεται σε όλα αυτά τα Μέσα!

Ποιο είναι λοιπόν το επόμενο βήμα στο κυβερνητικό στρατόπεδο, δεδομένου ότι την υπεροχή των αντιπάλων τη νιώθουν στο πετσί τους, ενώ όσο πλησιάζει στη λήξη της η θητεία της κυβέρνησης ο «πόνος» θα είναι μεγαλύτερος;

Σύμφωνα με πληροφορίες έρχεται ή πιο σωστά προετοιμάζεται εδώ και καιρό η κίνηση που θα πλήξει το μαλακό υπογάστριο του αντιπάλου στα media!

Τα πρώτα δείγματα έκαναν την εμφάνιση τους στο νέο κεντροαριστερό Τύπο αυτήν την εβδομάδα και είναι συνέχεια προηγούμενων -φαινομενικά άσχετων, «πυροβολισμών»! Σε αυτήν τη φάση του πολέμου όμως, πρώτα θα χτυπηθούν οι υποδομές (που λειτουργούν ως πυλώνες χρηματοδότησης) και μετά όλα τα άλλα!

The post Στρακαστρούκες οι νέες εφημερίδες που στηρίζουν Τσίπρα appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα