Στο γραφείο του Μιχαλολιάκου εργάζεται ο συλληφθείς 42χρονος Χρυσαυγίτης

Μετακλητός υπάλληλος της βουλής που εργάζεται στο γραφείο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Ν. Μχαλολιάκου, είναι ο 42χρονος χρυσαυγίτης που συνελήφθη το πρωί, κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι λιποθυμίας του 24χρονου φοιτητή στους Αμπελοκήπους. Ο συλληφθείς

παραπέμφθηκε ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε ολιγοήμερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Την αποκάλυψη αυτή την είχε κάνει το «Έθνος» από το 2013, όταν προστατευόμενος μάρτυρας, ο «μάρτυρας Γ’», είχε χαρακτηρίσει ως ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης καφετέριας στους Αμπελοκήπους όπου σύχναζε τον 42χρονο και σημείωνε στην κατάθεσή του ότι «ο ιδιοκτήτης του καφέ είναι διορισμένος υπάλληλος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή».

Παράλληλα, κατονόμαζε την καφετέρια ως στέκι μελών και πρωτοκλασάτων της Χρυσής Αυγής και είχε αναφέρει πως εκεί σύχναζε μεταξύ άλλων και ένας αστυνομικός, που πήγαινε μαζί με χρυσαυγίτες για εκπαίδευση σκοποβολής στο Χαϊδάρι.

Εν τω μεταξύ, βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο Εισαγγελέας εναντίον του στελέχους της Χρυσής Αυγής που συνελήφθη χθες το απόγευμα.

Σε βάρος του 42χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παραπέμφθηκε ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε ολιγοήμερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, μέλη της οποίας επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν νεαρό φοιτητή. Για μια ακόμη φορά αναδεικνύεται ο εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής, που προκύπτει απ’ τη ναζιστική, ρατσιστική ιδεολογία της.

Ο λαός έχει περισσότερες αποδείξεις στα χέρια του και για το χαρακτήρα της συγκεκριμένης οργάνωσης και πολύ περισσότερο για την ανάγκη να δυναμώσει η πάλη ενάντια, τόσο σε αυτήν όσο και στο απάνθρωπο εκμεταλλευτικό σύστημα που τη γεννά και τη θρέφει.
Πηγή ethnos.gr

The post Στο γραφείο του Μιχαλολιάκου εργάζεται ο συλληφθείς 42χρονος Χρυσαυγίτης appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα