Στο ένα χέρι η Μις Τουρισμός, στο άλλο η σβάστικα

Πρώτη δημόσια εμφάνιση του προβεβλημένου παράγοντα της Χρυσής Αυγής με το κορίτσι των καλλιστείων Έλενα Κωνσταντινίδου και του αγκυλωτού σταυρού ψηλά στο μπράτσο

Οτι ο γεμάτος νευρικά τικ και παραληρηματικά ξεσπάσματα, με ενδιάμεσες επιδείξεις μποξερικών ικανοτήτων, εκπρόσωπος

Τύπου του ακροδεξιού κόμματος κινείται μονίμως στα όρια της λογικής συμπεριφοράς σε μια ευνομούμενη πολιτεία και κοινωνία ήταν από καιρό εμφανές.

Οτι θα έφτανε όμως να φέρει ακόμη και τατουάζ με σβάστικα, περιφέροντας έτσι το σύμβολο του ναζισμού εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, δεν ήταν μέχρι τώρα γνωστό, όσο προβλέψιμο, ου μην και αναμενόμενο φαινόταν για κάποιους.

Οσο περνά ο καιρός και τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν όλο και περισσότερο πάνω στους αιφνίδιους, ακραίους πρωταγωνιστές της πολιτικής ζωής του τόπου, οι αποκαλύψεις για τις προτιμήσεις τους, τις δραστηριότητές τους, τις… αισθηματικές τους κατακτήσεις, αλλά και τη σταθερή προσήλωσή τους στον νεοναζισμό και τα σύμβολά του είναι τουλάχιστον ενδιαφέρουσες και ενίοτε ενδεικτικές της πραγματικής ιδεολογικής και πολιτικής τους ταυτότητας.

Για τον κ. Κασιδιάρη έφτανε μια «άτυχη» στιγμή, μια «απροσεξία» ίσως, οφειλόμενη πιθανόν στο πνεύμα της καλοκαιρινής ραστώνης, για να αποκαλυφθούν ορισμένα από τα… μυστικά του.
Πηγή protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα