Στις 9 το βράδυ αρχίζει το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης

Στις 9 το βράδυ ακριβώς θα αρχίσει, σύμφωνα με πληροφορίες της Ελευθεροτυπίας, την εκπομπή προγράμματος η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση.

Τα εγκαίνια θα γίνουν με την ταινία «Η κυρία δήμαρχος», όπου πρωταγωνιστούν η Γεωργία Βασιλειάδου και ο Βασίλης Αυλωνιτης.

Η μουσική επένδυση υπογράφεται από τον Μάνο Χατζιδάκι και η σκηνοθεσία από τον Ροβήρο Μανθούλη, δύο ανθρώπους που έγραψαν την δική τους ξεχωριστή

ιστορία στην ΕΡΤ.

Θα ακολουθήσουν ελληνικό ντοκυμαντέρ για τον Ανδρέα Εμπειρίκο και ξένη ταινία και στη συνέχεια το πρόγραμμα θα διακοπεί ως τις 8 το πρωί, οπότε και θα ξαναρχίσει με «παιδική» εκπομπή.

Η ταινία με την οποία θα εγκαινιασθεί το πρόγραμμα της ΕΔΤ, έχει και πολιτικό περιεχόμενο! Σύμφωνα με το σενάριο, δυο ταβερνιάρηδες η Ασπασία Ζορμπαλά (στο ρόλο η Γεωργία Βασιλειάδου) και ο Ανάργυρος Προκόπης (Βασίλης Αυλωνίτης) που έχουν σχέσεις εχθρικές, αποφασίζουν να βάλουν υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου στις δημοτικές εκλογές. Ο έρωτας όμως που γεννιέται στα παιδιά τους θα τα φέρει τα πάνω κάτω, καθώς οι δυο νέοι σκαρφίζονται τα πιο απίθανα σενάρια προκειμένου να κάνουν τους γονείς τους να μονιάσουν.

Σημειώνεται ότι προς το παρόν το ίδιο πρόγραμμα θα μεταδίδεται και από τις τρεις συχνότητες όπου έως την 11η Ιουνίου παρακολουθούσαμε τις ΕΤ1,ΝΕΤ και ΕΤ3.

Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πότε θα αρχίσουν να εκπέμπουν ραδιοφωνικά προγράμματα. Οι συχνότητες της ΕΡΑ τόσο στην Αθήνα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα παραμένουν «βουβές».
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα