Στην πρώτη θέση το μουντιαλικό - lifestyle δελτίο του ΑΝΤ1

Ο Στάθης με το υψηλότερο lead in τρίτος και η Τρέμη δεύτερη

Επέστρεψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη στην πρώτη θέση, μετά από ένα σύντομο διάλλειμα περίπου μίας εβδομάδας που φλέρταρε με τα μονοψήφια! Ομολογουμένως και έχει την αξία του, χρονικά η πτώση του δελτίου συνέπεσε με την ολοκλήρωση της επιτυχημένης καθημερινής σειράς «Μπρούσκο» που δίνει και το υψηλό lead in… Ωστόσο, τη χθεσινή ημέρα το δελτίο ειδήσεων του ANT1

παρέλαβε ένα ποσοστό από την πολλοστή επανάληψη της σειράς «Εγκλήματα» 13.1% και η Μαρία Χούκλη το έφθασε στο 20.3% τερματίζοντας πρώτη στην κατάταξη. Αντίστοιχα το δελτίο ειδήσεων του MEGA παρέλαβε από τη νέα τουρκική σειρά «Διαμάντια και έρωτας» 15,5% και η Όλγα Τρέμη τερμάτισε δεύτερη με 18.7%. Ενώ το δελτίο του STAR παρέλαβε από την τουρκική «Προδοσία» το υψηλότερο lead in, δηλαδή, 23,2% και ο Παναγιώτης Στάθης το προσγείωσε στην τρίτη θέση με 17%!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχει αλλάξει ριζικά η σύνθεση του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και η ποσότητα των τηλεθεατών που παρακολουθεί τα δελτία ειδήσεων. Οι αγώνες του Μουντιάλ μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών όταν είναι «απέναντι» από δελτία, ενώ η είσοδος του καλοκαιριού σε συνδυασμό με το κλείσιμο των σχολείων έχει επιφέρει αλλαγές στις συνήθειες των νοικοκυριών.

Τέλος δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει ότι εσχάτως τα δελτία ειδήσεων με κυρίαρχο αυτό του ΑΝΤ1 – ενώ ακολουθούν σχεδόν στην ίδια απόσταση του MEGA και του STAR – έχει «αλλοιώσει» ουσιαστικά και σε βάθος το περιεχόμενό του, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος του να καλύπτεται από αθλητικού – μουντιαλικού lifestyle περιεχομένου ειδήσεις! Παράλληλα έχει εξορίσει τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα, τα οποία έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό. Για παράδειγμα το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είχε τα παραπάνω χαρακτηριστικά… και τερμάτισε πρώτο!

The post Στην πρώτη θέση το μουντιαλικό - lifestyle δελτίο του ΑΝΤ1 appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα