Σκέψεις στην ΕΡΤ να κινηθεί νομικά εναντίον του ΣΚΑΙ

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η διοίκηση της ΕΡΤ μελετά το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του Σκαι. Η πληροφορία που διέρρευσε την προηγούμενη εβδομάδα και στην ουσία αποτελεί εισήγηση ή πιο σωστά, έναν τρόπο να αμυνθεί η ΕΡΤ στην επίθεση που δέχεται με αφορμή την υπόθεση του Champions League,

δεν είχε σταθμίσει – όταν έπεσε στο τραπέζι – το αποτέλεσμα των χθεσινών βουλευτικών εκλογών. Μοιραία λοιπόν το εκλογικό αποτέλεσμα θα επηρεάσει διαφορετικά τις όποιες αποφάσεις παρθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, το σκεπτικό αυτών που εισηγούνται τη συγκεκριμένη πρόταση βασίζουν τα νομικά τους επιχειρήματα στο γεγονός ότι το κανάλι του Φαλήρου μετέδιδε στιγμιότυπα των αγώνων του πρωταθλήματος πριν προβληθούν από την «Αθλητική Κυριακή».

Πάντως ανεξάρτητα από το τι θα γίνει τελικά, η ΕΡΤ που «χτύπησε» τα δικαιώματα του Champions League κατά 20% χαμηλότερα σε σχέση με το παρελθόν, θεωρεί ότι δέχεται συντονισμένη επίθεση από ιδιωτικά συμφέροντα που επιθυμούν τη δημόσια τηλεόραση συρρικνωμένη και απαξιωμένη! Και μάλλον έτσι είναι!

Keywords
Τυχαία Θέματα