ΣΚΑΙ: άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη

Στο περιθώριο και χωρίς ουσιαστική ισχύ, περιγράφουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο Φάληρο, το γενικό διευθυντή του ΣΚΑΙ Γιάννη Σπανολιό. «Μπήκε στην άκρη» είναι η φράση που χρησιμοποιούν οι ίδιες πηγές, αναφέροντας ότι ασχολείται πλέον μόνο με τις δράσεις του σταθμού και με το «Όλοι μαζί μπορούμε» που συγκεντρώνει φάρμακα και τρόφιμα σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών,

για να περιγράψουν σε γενικές γραμμές τις δραστηριότητές του.

Ωστόσο, εξακολουθεί κάθε Δευτέρα να συγκαλεί συσκέψεις για το ραδιόφωνο στο οποίο πολύ σύντομα αναμένονται σοβαρές ανακατατάξεις – εάν δεν αναβληθούν πάλι, με το πρόσχημα μιας σημαντικότερης προτεραιότητας. Με άλλα λόγια– όπως έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, το ισχυρό πρόσωπο στον ΣΚΑΙ, αμέσως μετά τον Γιάννη Αλαφούζο είναι η οικονομική διευθύντρια Ευαγγελία Κουτσαυτάκη. Μάλιστα μαζί με τον Κώστα Κιμπουρόπουλο αποτελούν το δίδυμο στο οποίο ο Αλαφούζος έχει αναθέσει να «τρέχουν» το «μαγαζί». Πρόκειται για μια εξέλιξη που αρκετοί στο Φάληρο βλέπουν θετικά – κυρίως, διότι αναγνωρίζουν επαγγελματικές αρετές στο πρόσωπο του Κιμπουρόπουλου, κάνοντας λόγο για έναν «μάνατζερ που ξέρει την αγορά, ξέρει πότε να κινηθεί και προς ποια κατεύθυνση».

Επιπλέον είναι το ίδιο πρόσωπο που πριν λίγους μήνες, δηλαδή στην αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, προέβλεψε μαζί με τον Σταμάτη Μαλέλη την πανωλεθρία με τις μονοψήφιες τηλεθεάσεις που θα ακολουθούσε το νέο πρόγραμμα του σταθμού! Δηλαδή την αιτία που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αλλαγές σε επίπεδο στελεχών, αφού η κατάσταση με το πρόγραμμα είναι οριακή και επιτείνεται με τις χαμηλές πτήσεις που σημειώνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο όπως συνέβαινε στο παρελθόν με τα δελτία της κρατικής τηλεόρασης!

The post ΣΚΑΙ: άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα