Σεμινάριο social media για εταιρείες και ιδιώτες

Πώς να διαχειρίζεστε social media λογαριασμούς από τα πολύ απλά μέχρι τα πιο απαιτητικά θα παρουσιάσει η Νίκη Σωτηροπούλου στο Found.ation τη Δευτέρα 23 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα «Διαχείριση social media, etiquette, online reputation management, Crisis Management» περιλαμβάνει εισηγήσεις και συζήτηση με το κοινό με διάρκεια 5 ημέρες και 14 διδακτικές

ώρες. Η εκδήλωση αυτή αφορά μικρές και νέες εταιρείες ή ιδιώτες που επιθυμούν να μάθουν τις βασικές έννοιες για την Διαχείριση social media, etiquette, online reputation management, Crisis Management.

Ανάμεσα σε άλλα, θα συζητηθούν: Οι νέοι κανονισμοί του Facebook για το newsfeed, πόσο έχει αλλάξει το engagement rate με το redesign, δημιουργώντας περιεχόμενο για το νέο Facebook, η σημασία του Online Reputation Management. Εργαλεία και τρόποι διαχείρισης του brand online, διαφήμιση στο Facebook, δημιουργία καμπάνιας και τρόποι αποτελεσματικής διαφήμισης κ.α..

Την τελευταία ημέρα, το Σάββατο 28-6 οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ένα τετράωρο workshop μιας πλασματικής Social Media καμπάνιας και θα δημιουργήσουν μαζί μια καμπάνια από την αρχή ως το τέλος.

Πληροφορίες και συμμετοχές στο https://www.eventora.com/en/Events/social-media-course

Keywords
Τυχαία Θέματα