Σε τροχιά ανόδου το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Το δρόμο του αναζητά το νέο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 στις 8 και είναι φανερό ότι η αλλαγή ώρας δεν πέρασε ανώδυνα. Το έδειξαν τα σημάδια της πρώτης εβδομάδας με τις χαμηλές τηλεθεάσεις.

Ωστόσο η δεύτερη εβδομάδα στη νέα του ώρα για το δελτίο φαίνεται να ξεκίνησε καλύτερα, αφού κατάφερε να αυξήσει σημαντικά

την τηλεθέαση του και τη Δευτέρα να τερματίσει πρώτο στον ανταγωνισμό με 17,2% στο γενικό μέσο όρο και 14,7% στα νεανικά κοινά που θεωρείται μεγάλη επιτυχία, μιας και σημείωσε τεράστιο άλμα, ξεκολλώντας από τα μονοψήφια που το βασανίζουν παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει πολύ δουλειά μπροστά του το επιτελείο των ειδήσεων, αφού καλείται να βρει τη νέα του ταυτότητα σε ένα περιβάλλον που για διάφορους λόγους – εσχάτως, κατάφερε να επιβληθεί ο ΣΚΑΙ.

Με άλλα λόγια τα στελέχη των ειδήσεων του καναλιού καλούνται να ξεπεράσουν με γοργούς ρυθμούς τους κραδασμούς από την αλλαγή της ώρας, προσφέροντας ένα ελκυστικό περιεχόμενο υψηλού ενημερωτικού επιπέδου, βελτιώνοντας παράλληλα τις ατέλειες του στησίματος των πρώτων ημερών.

The post Σε τροχιά ανόδου το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα