Σε τι διαφέρει ο ψευτοαριστερός που μας απειλεί από τον τσαμπουκαλή χρυσαυγίτη;

Δεν υπάρχει guys μου μεγαλύτερη λογοκρισία από αυτή των ψευτοαριστερών, συνδικαλιστών και δεν συμμαζεύεται! Την today στήλη κάνουμε start με τα απειλητικά μηνύματα που λάβαμε στο Enimerosi24, με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ και την ανάρτηση για τα «Κροκοδείλια δάκρυα από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ».

Ελευθερία λόγου όχι αστεία


Είναι φοβεροί οι τύποι όλοι τους! Είναι φοβερό και amazing, ότι δεν θα δεις σε ψευτοαριστερό blog, ποτέ μία ανάρτηση άλλης άποψης από αυτή που εκφράζουν ως γραμμή και είναι οι ίδιοι τύποι που πρώτοι θα μιλήσουν για λογοκρισία!

Πλουραλισμός
Να αναφέρουμε παραδείγματα; Εδώ στο Enimerosi24, ως site, θα δεις και τη μία άποψη και την άλλη και την οποιαδήποτε! Χωρίς φόβο και πάθος. Θα δεις και τα κροκοδείλια δάκρυα (αποτέλεσμα ρεπορτάζ), θα δεις και τις δηλώσεις των κυβερνητικών εταίρων, της αντιπολίτευσης, των δημοσιογραφικών Ενώσεων, σκίτσα που μιλάνε για χούντα Σαμαρά, κείμενα π.χ. Μαμουζέλου που τον κράζουν για τα καλά… τα πάντα! Everything! Όπως πρέπει να κάνει ένα Μέσο ενημέρωσης που σέβεται τον εαυτό του.

Ξύλο και το ένα, ξύλο και το άλλο
Αλλά όχι. Όταν γράψεις κάτι που διαφέρει, απειλείσαι να φας ξύλο. Αυτό είναι η ελευθεροτυπία που μπορούν να αντέξουν οι ψευτοαριστεροί του country μας! Απορία όμως: Σε τι διαφέρουν όλοι αυτοί που δεν αντέχουν το διαφορετικό από την δική τους κοσμοθεωρία… από την Χρυσή Αυγή; Οέο; Ας μας εξηγήσουν γιατί μπερδευόμαστε!

Ανάμεσα μας…
Και όλοι αυτοί δυστυχώς δεν κινούνται μόνο σε blogs και ιστοσελίδες, υπάρχουν στην κοινωνία. Και εξηγούν το γεγονός, γιατί πάμε κατά διαόλου και μας γονατίζουν μετά οι πολιτικοί και τραβάμε τα αγγούρια! Διότι πήξαμε στους «αριστερούς» και τους ήρωες! Κομπλεξικοί και οπισθοδρομικοί στον εγκέφαλο, ξεχασμένοι σε άλλους αιώνες!

Ό,τι να ‘ναι
Και μιας και έχουμε πιάσει τα ακατανόητα. Πώς γίνεται όλο τον καιρό, τα προηγούμενα χρόνια, όλοι, με ένα στόμα μια φωνή, να κράζουμε για τα ρουσφέτια, τις υπερβολικές αμοιβές και τα ανταποδοτικά τέλη της κρατικής… και τώρα, με το κλείσιμο να κατακλύζονται τα social media από κραυγές καταγγελίας! Άβυσσος το πώς αλλάζουν τα πράγματα μέσα σε μία νύχτα! Η σύγχυση στο μεγαλείο της.

Ομοψυχία για κλάματα!
Να κλείσουμε με πιο juicy σχολιάκια; Ένα τέτοιο βράδυ χθες, τόσο ιστορικό, που ήταν το τελευταίο της ΕΡΤ όπως την γνωρίζαμε και ξαφνικά μαύρο… αυτό δεν εμπόδισε τα ταπεινά ένστικτα να βγουν στον αέρα!

Ντροπή
Για όνομα! Ακόμα και το τελευταίο βράδυ μιας τόσο ιστορικής στιγμής η Στάη πάλι «πλακωνότανε» με τον Θωμόπουλο στο κοντρόλ και δεν μπορούσαν να συντονιστούν στο αυτί, ενώ και στη συνέχεια ο Αλαφογιώργος με τον Μποτώνη είχαν ιντριγκαδόρικο live επεισόδιο μεταξύ τους για το ποιος από τους δύο θα είναι ο τυχερός στον νέο φορέα όταν με το καλό ξεκινήσει! Με τις υγείες μας!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα