Σε έξι δόσεις τελικά η καταβολή του ΕΝΦΙΑ

Νέα συνάντηση αύριο Σαμαρά με Βενιζέλο

Σε έξι δόσεις, τελικά, αποφάσισε η κυβέρνηση, να καταβληθεί ο ΕΝΦΙΑ και η σχετική ρύθμιση θα έρθει στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.

Η απόφαση αυτή ελήφθη σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή

του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλου, του υπουργού Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα.

Ακολούθησε η κατ” ιδίαν συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, όπου «κλείδωσαν» οι αλλαγές στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο, όπως δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, θα κατατεθεί την ερχόμενη βδομάδα στη Βουλή.

«Όλα υπό έλεγχο», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους.

Σε ερωτήσεις αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ, ο κ. Βενιζέλος παρέπεμψε στις κυβερνητικές ανακοινώσεις και την τροπολογία που θα κατατεθεί.

Σημείωσε δε, ότι τα γενικότερα θέματα που αφορούν τη φορολογική πολιτική θα τα δει η κυβέρνηση με αφορμή τις συζητήσεις στο Παρίσι και τον σχεδιασμό. Σχετικά με το εάν η κυβέρνηση, ενόψει της συνάντησης στο Παρίσι, επιμένει στην πολιτική των φορολεαφρύνσεων, απάντησε: «Ό,τι έχουμε πει, ό,τι έχω πει, όπως τα έχουμε πει κατά καιρούς».

Το απόγευμα της Τετάρτης, θα γίνει νέα συνάντηση του Σαμαρά με τον Βενιζέλο και τους υπουργούς που θα μεταβούν στο Παρίσι για τις συνομιλίες με την τρόικα, όπου θα καθοριστεί η στάση που θα κρατήσει η Αθήνα στις διαπραγματεύσεις.
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

The post Σε έξι δόσεις τελικά η καταβολή του ΕΝΦΙΑ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα