Σας παρακαλούμε μη φύγετε

Der Spiegel προς Βρετανούς

Εκτός από τα γερμανικά, το επόμενο τεύχος τους Der Spiegel πρόκειται να κυκλοφορήσει και στα αγγλικά σε μια προσπάθεια απεύθυνσης ισχυρής έκκλησης στους Βρετανούς ψηφοφόρους για παραμονή της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενόψει του δημοψηφίσματος στις 23/6.

Το Der Spiegel

θα εκδοθεί με δύο διαφορετικά εξώφυλλα και αυτό που θα κυκλοφορήσει στη Βρετανία θα έχει τίτλο «Σας παρακαλούμε μην φύγετε! Γιατί η Γερμανία έχει ανάγκη τους Βρετανούς». Θα πωλείται δε σε μειωμένη τιμή, δύο λίρες (2,90 ευρώ) γνωστοποίησε η διεύθυνση του περιοδικού.

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Κλάους Μπρικμπόιμερ επισήμανε ότι το κεντρικό άρθρο θα περιλαμβάνει πληθώρα επιχειρημάτων γιατί η ΕΕ δεν μπορεί να τα καταφέρει χωρίς τη Βρετανία.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του περιοδικού, το κεντρικό άρθρο θα περιγράφει τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε η Βρετανία στον καθορισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναλύοντας τις συνέπειες ενός Brexit για την ασφάλεια της Ευρώπης, στην ικανότητά της να μάχεται την τρομοκρατία και στο γεω-στρατηγικό της βάρος.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση για λογαριασμό του Spiegel το 79% των Γερμανών τάσσεται υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ.

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν 1.025 άνθρωποι και διενεργήθηκε το διήμερο 7-8 Ιουνίου.
Πηγή avgi.gr

The post Σας παρακαλούμε μη φύγετε appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα