Σαμαράς: Οι εκλογές θα γίνουν το 2016

Με σκληρή προσωπική επίθεση ξεκίνησε την οιμιλία του ο Αντώνης Σαμαράς που απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε:

«Σας κοιτάω κύριε Τσίπρα και σας ρωτώ; Εχετε χάσει την αίσθηση του μέτρου και της σοβαρότητας; Μήπως σας ενόχλησε η ‘μεγαλειώδης’ σας συγκέντρωση στο Σύνταγμα» ρώτησε ρητορικά ο πρωθυπουργός που αναφερόμενος στην πρόταση μομφής «διαβεβαίωσε» τον κ. Τσίπρα:

«Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη. Οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο του 2016».

«Η χώρα σας αφήνει πίσω κ. Τσίπρα» είπε ο πρωθυπουργός και αναρωτήθηκε για το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με το μνημόνιο.

Οδηγούμε τη χώρα σε ανάκαμψη, δήλωσε ο πρωθυπουργός και εσείς, είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, θέλετε να ακυρώσετε αυτή την πορεία.

«Είπατε ότι με αυτή την πρόταση μομφής με αναγκάσατε να έλθω στο κοινοβούλιο το είπατε εσείς που όταν υποβάλλατε αίτηση μομφής δεν ήρθατε στο Κοινοβούλιο» συνέχισε και ρώτησε, γιατί πάτε γυρεύοντας να έρχεστε εδώ και να τα ακούτε δεν καταλαβαίνω.

«Γυρίζω όλη τον κόσμο και όλη την ημέρα για να αλλάξω τις διαστρεβλώσεις που υπάρχουν. Και αν θέλετε να συζητάμε να έχετε μια άποψη όχι μια ευρώ μια δραχμή και μετά κάτι άλλο» είπε και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να πάρει μερίδιο ευθύνης.

«Μη δηλητηριάζετε με φτηνό λαϊκισμό το Κοινοβούλιο» είπε και αναρωτήθηκε: «Πως θα γίνετε κυβέρνηση όταν δεν μπορείτε να γίνετε αντιπολίτευση».

«Και αν δεν σας βγήκαν τα πεζοδρόμια δεν θα τα φέρετε στο Κοινοβούλιο, εδώ δεν είναι φοιτητικό αμφιθέατρο. Και τα μερκελιστές ή τα εγκάθετους στους τοκογλύφους να τα κόψετε, μόνο εσείς η Χρυσή Αυγή και κάποιοι άλλοι που βρίσκονται σε μόνιμο παραλήρημα τα λένε» συνέχισε ο πρωθυπουργός.
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα