Πρόσφυγες επιχείρησαν να στήσουν σκηνές στο Σύνταγμα

Εγιναν 40 προσαγωγές

Καταυλισμό στη Πλατεία Συντάγματος επιχείρησαν να στήσουν περίπου 40 πρόσφυγες που μαζί με αλληλέγγυους αποχώρησαν από τον Πειραιά, και κατευθύνθηκαν με τον Ηλεκτρικό στην Πλατεία Συντάγματος.

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης μια ομάδα προσφύγων άρχισε να παρακινεί και τους υπόλοιπους να πραγματοποιήσου πορεία στην Πλατεία Συντάγματος.

Πρόθεσή τους όμως ήταν

να στήσουν σκηνές ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα κλειστά σύνορα.

Τελικά δεν κατάφεραν να πείσουν πολλούς και 40 μετανάστες αφού μάζεψαν τα πράγματά τους από το λιμάνι μαζί με αλληλέγγυους με τον Ηλεκτρικό κατάφεραν να φτάσουν στην Πλατεία Συντάγματος.

Δυνάμεις της Αστυνομίας τους περικύκλωσαν και δεν τους επέτρεψαν να στήσουν σκηνές ενώ τους προειδοποίησαν ότι θα συλληφθούν.

Μετά από αυτές τις προειδοποιήσεις η ομάδα των μεταναστών δέχτηκε να αποχωρήσει και συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκαν στις αποβάθρες του μετρό.

Για λίγο υπήρξε μια εμπλοκή καθώς οι μετανάστες δεν δεχόντουσαν αν επιβιβαστούν στους συρμούς αλλά τελικά πείστηκαν, μπήκαν στα βαγόνια με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε και πάλι ομάδα περίπου εκατό ατόμων στην Πλατεία Συντάγματος με αποτέλεσμα η αστυνομία να προσαγάγει σαράντα από αυτούς.

Αφού ελέγχθηκαν τα στοιχεία τους αφέθηκαν ελεύθεροι και επέστρεψαν στον Πειραιά.
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

The post Πρόσφυγες επιχείρησαν να στήσουν σκηνές στο Σύνταγμα appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα