Προς αρχείο η υπόθεση «ομαδικού βιασμού» όπου εμπλέκονταν ο Στρος Καν

Στο αρχείο ετοιμάζεται να βάλει η εισαγγελία της Λιλ, την υπόθεση της καταγγελίας Βέλγης εκδιδόμενης περί ομαδικού βιασμού- από τον Στρος Καν και τους φίλους του- αφού οι έρευνες φαίνεται ότι βρέθηκαν σε αδιέξοδο, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της, η γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία είχε καταγγείλει ότι τον Δεκέμβριο του 2010, κατά την διάρκεια των περίφημων ροζ πάρτι στην Ουάσινγκτον, υπέστη σεξουαλική βία από τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ και από άλλους παρευρισκόμενους φίλους του, φαίνεται να το…ξανασκέφτηκε και με επιστολή της αυτό το καλοκαίρι, άλλαξε την περιγραφή από «βιασμό» σε «σεξουαλικά παιχνίδια» στα οποία συναίνεσε με την θέλησή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστολή της είναι ιδιαιτέρως επίσημη, συντεταγμένη με μεγάλη προσοχή και το περιεχόμενό της έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα είχε πει στις αρχές πριν από μερικούς μήνες, περιγράφοντας ως «αξιολύπητο» τον Στρος Καν και δίνοντας λεπτομέρειες για το πώς της κρατούσε τα χέρια, της τραβούσε τα μαλλιά και την είχε ακινητοποιήσει με το βάρος του, την επίμαχη βραδιά.
Η καταγγελία εντάσσονταν στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση κυκλώματος πορνείας, στο οποίο φέρεται εμπλεκόμενος ο έκπτωτος άρχων του ΔΝΤ.
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα