Πρεμιέρα Broadchurch στη ΝΕΡΙΤ

(Β΄ κύκλος). Βραβευμένη αστυνομική σειρά μυστηρίου, αγγλικής παραγωγής, 2013-14.
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Στρονγκ
Σενάριο: Κρις Τσίμπναλ
Πρωταγωνιστούν: Ντέϊβιντ Τέναντ, Ολίβια Κόλμαν,
Μαζί τους είναι η Τζόντι Γουϊτέκερ, ο Άρθρουρ Ντάρβιλ, Τζο Σιμς, ο Τζόναθαν Μπέϊλι, Τάνια Φρανκ από τον πρώτο κύκλο. Ανάμεσα στο νέο καστ του δεύτερου κύκλου είναι η Σαρλότ Ράμπλινγκ, η Φίμπι Γουόλερ Μπρίτζ, η Μάριαν Ζαν Μπάπτιστ και ο Τζέϊμς Ντ’ Άρσι.
Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Broadchurch, εστιάζει κυρίως σε δύο σημεία: στη δίκη του Τζο Μίλερ , ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία

του μικρού Ντάνι, και στην επανεξέταση της υπόθεσης Σάντμπρουκ. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στις αρχές Ιανουαρίου στην Αγγλία, στην Ιρλανδία, στον Καναδά και στη Νέα Ζηλανδία. Στο ABC άρχισε στις αρχές Φεβρουαρίου, ενώ στο BBC Αμερικής θα αρχίσει στις 4 Μαρτίου 2015.
Τα γυρίσματα και των δύο κύκλων έγιναν κάτω από μεγάλη μυστικότητα, οι δε τοποθεσίες των γυρισμάτων ήταν κυρίως στο Βόρειο Σόμερσετ, στο Ντέβον, στο Ντόρσετ και στο Μπερκσάϊρ.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Δευτέρα 9/3/2015, στις 23.00
Επεισόδιο 1ο: Με τον Τζο Μίλερ να υποστηρίζει ότι είναι αθώος, η πόλη του Μπρόουντσερτς ετοιμάζεται για τη μεγάλη δίκη. Εν τω μεταξύ, μια γυναίκα ονόματι Κλερ από την υπόθεση Σάντμπρουκ, βασίζεται στον επιθεωρητή Άλεκ Χάρντι για την προστασία της.

The post Πρεμιέρα Broadchurch στη ΝΕΡΙΤ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα