Ποιος πραγματικά αγκάλιασε τον ρεπόρτερ του Star; (βίντεο)

ΕΝΑΣ άντρας που (hellooo) είχε λογότυπο (της ΕΡΤ) στο μπλουζάκι του και είναι (hellooooo) παρουσιαστής, αλλά… κοίτα να δεις βρε παιδί μου ο Τσιλιπουνιδάκης… αιφνιδιάστηκε κι αντί να αναφέρει την ταυτότητα του άντρα προτίμησε να το περάσει ότι είναι κάτοικος – θαυμαστής του. (Το θέμα της ΕΡΤ κάνει τζιιιιζ στα ιδιωτικά – αμφιβάλλεις;) Η δε Πόπη ήθελε να πιστεύει ότι οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς είναι τόσο στα κέφια τους που πέφτουν στην αγκαλιά του ρεπόρτερ του ΣΤΑΡ. Αυτός

ο «ένας» άντρας λοιπόν είναι ο Νίκoς Αγγελίδης, δημοσιογράφος -παρουσιαστής της ΕΡΤ που αυτές τις μέρες βγάζει την ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της Ελεύθερης ΕΡΤ απ την Κεφαλονιά, χωρίς αμοιβή και με πολύ κόπο και κούραση. Κι ΑΥΤΗ είναι η τηλεόραση που βλέπεις.

(από Ζέτα Καραγιάννη στο facebook)

———————————————————-

«Γιατί έγινα star στο Star…»

ΕΡΤ ΠΑΝΤΟΥ

Για την απρόβλεπτη επίσκεψη μου στον αέρα πρωινής εκπομπής ιδιωτικού καναλιού έχω να δηλώσω τα εξής… Η αγκαλιά στον συνάδελφο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη ήταν επειδή κατάφερε μέσα από τη δουλειά του να αναδείξει την «ικανότητα» των «δημοσιογράφων» υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών που κατάφεραν να χάσουν δήλωση του πρωθυπουργού σε εντεταλμένη απόστολη τους μαζί του. Η ΕΡΤ είναι ακόμη ζωντανή.

Υπογραφή: Νίκος Αγγελίδης – Κάτοικος Ληξουρίου (προσωρινά…)

Keywords
Τυχαία Θέματα