Περίμενε να γίνει υπουργός για να ζητήσει συγγνώμη!

Υπεύθυνοι και οι συνεργάτες του πρωθυπουργού που αγνοούσαν τα περιστατικά

Η περίπτωση του Δημήτρη Καμμένου ήταν πασίγνωστη. Όλοι θυμούνται το σάλο που είχε ξεσπάσει όταν ανέβασε τη φωτογραφία του Άουσβιτς… Και στη συνέχεια προσπάθησε να δικαιολογήσει με αστεία επιχειρήματα! Αν οι συνεργάτες του επικοινωνιακού επιτελείου του πρωθυπουργού είχαν κάνει μια απλή αναζήτηση στο Διαδίκτυο – παρακάμπτοντας το γεγονός ότι θα έπρεπε να το γνωρίζουν, αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα!

Επίσης στο κόμμα

των ΑΝΕΛ, δεν γνώριζαν τις απόψεις και τις αναρτήσεις του βουλευτή τους; Γιατί το αψήφησαν; Γιατί δεν προστάτευσαν την εικόνα της νέας κυβέρνησης;

Τέλος ως προς τον ίδιο, να σημειωθεί ότι παρά τις δικαιολογίες ότι τον εν λόγω λογαριασμό χειρίζονταν συνεργάτες του, αποδίδοντας μάλιστα πολλά «τιτιβίσματα» σε αυτούς… Ενώ κάποια άλλα ότι ήταν προϊόν χάκινγκ… Δεν μειώνεται στο ελάχιστο η ευθύνη του ίδιου. Και στο κάτω – κάτω, πώς είναι δυνατόν οι συνεργάτες του να κάνουν δημόσια τέτοιου τύπου παρεμβάσεις! Μάλλον με αυτές τις δικαιολογίες επιβαρύνει τη θέση του! Δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα δεν φρόντισε να ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη… Παρά το έκανε σήμερα – προφανώς, ως μια ύστατη προσπάθεια για να σώσει την υπουργική καρέκλα που μόλις είχε κάτσει!

ΥΓ Ο Δημήτρης Καμμένος δεν είναι, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, πολιτικός που την πατάει από την «τραμπούκικη» συμπεριφορά του στα social media… Θα μπορούσε να πει κάποιος, ευκαιρία να βάλουν μυαλό όσοι πολιτεύονται και να καταλάβουν ότι το Διαδίκτυο δεν προσφέρεται για χαβαλέ… Καλύτερα όμως, να το αγνοούν, για να προστατευόμαστε κι εμείς οι πολίτες!

The post Περίμενε να γίνει υπουργός για να ζητήσει συγγνώμη! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα