Παρουσίαση βιβλίου… ή σχέσης;

Καλά ντε, τι είναι τούτο, στην κρατική τούς απαγορεύουν να αναφέρουν άλλα channels; Δεν φανταζόμαστε, λογικά φαεινή επιλογή της Μάριον Μιχελιδάκη! Που συνομιλώντας today με Κύρτσο και Ράπτη στο πλατό, εκσφενδόνισε «Ο κ. Χρυσοχοίδης σε δήλωση που έκανε νωρίς το πρωί σε άλλο κανάλι…». Καλέ σε ποιο; Έλα πες μας, μη μας σκας!

Τον προτιμούσαμε «αμόλυντο»
Αλέξης Κωστάλας στην ποιότητα πλέον. Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ στην ΕΤ1 και η φωνή του τηλεπερσόνη κοσμεί
ξανά τους πάγους. Για τους λάτρεις του θεάματος που αρέσκονταν να κάνουν watch τις μεταδόσεις της κρατικής στο παρελθόν, να πούμε ότι πλέον επικρατεί ένα… ξενέρωμα. Ε, όσο και να το πεις με τις εμφανίσεις του στα Dancing, εχάθη ολίγη μαγεία!

Φάρδος
Ποιος στη χάρη της χθες της Τσαπανίδου! Και ένα κάρο ντόρος έγινε με το interview του Χριστιανόπουλου και νούμερα έκανε υψηλά και τα everything πρίμα! Γενικότερα!

Οέο;
Άβυσσος η ψυχή. Έχει αλλάξει πλέον, δεν θέλει να μιλάει βαρύγδουπα για τα προσωπικά του… και κάθεται και στήνεται να αποθανατίσουν οι φωτογράφοι το φιλί του με το νέο του αμόρε! Δηλαδή, εξήγησε το μας βρε presenter Αρναούτογλου, γιατί δεν χαμπαριάζουμε και εύκολα, οποία η αλλαγή; Πού ακριβώς την εστιάζεις!

Με το καλό η πρεμιέρα σας!
Απορία. Εκεί στο β’ μέρος Πρωινού Ant1, άνθρωπος δεν πατάει σε σύσκεψη; Ή μήπως δεν γίνεται καθόλου; Διότι αλλιώς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την τόση ασυνεννοησία μεταξύ τους! Δεν ξέρουν ποιος θα δώσει την πάσα για το επόμενο θέμα, τι συζήτησαν στην εκπομπή με τον καλεσμένο τους, δίνουν info που μετά από λίγο ανασκευάζουν, αμηχανίες, παύσεις… Πρόβα ζουν μην τους ξυπνάτε!

Την γλίτωσε την κρεβατομουρμούρα
Τον σταύρωσε today η Σκορδά τον Λιάγκα να πει, με ποια presenter θα ήθελε να παρουσιάσει μαζί εκπομπή. Τον έβαλε κάτω και τον πάταγε, πες βρε Χριστιανέ! Τίποτα αυτός, την wife του έλεγε και ξερό ψωμί! Χαζός είναι;

Βραβείο casting
Ψώνισαν από σβέρκο στον Ant1 για τη στελέχωση του φιλόδοξου τους Fab5! Πολύ γέλιο! Ο ένας τους το μπουρλότιασε βγάζοντας το αποτυχία και γελοίο… και ο άλλος μπαινοβγαίνει στις ΓΑΔΕΣ για χρέη το ένα μετά το άλλο! Και το δε σόου τους, καταποντίζεται με μονοψήφια! Πετυχημένο casting όχι αστεία!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα