Τελικά 6 οι κύκλοι στο αυριανό debate

Με ποια σειρά οι δημοσιογράφοι θα υποβάλλουν ερωτήσεις

«Θύμα» της πολύωρης συνάντησης των δημοσιογράφων που θα συμμετέχουν στο αυριανό debate των πολιτικών αρχηγών έπεσε η Μάρα Ζαχαρέα, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να παρουσιάσει το αποψινό κεντρικό δελτίο ειδησεων του STAR! Η μεσημεριανή σύσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ άγγιξε σε διάρκεια περίπου τις 4 ώρες… Με τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να ορίσουν τον αριθμό των θεματικών ενοτήτων στις οποίες θα κινηθούν οι ερωτήσεις τους προς τους πολιτικούς αρχηγούς… Ως εκ

τούτου αν δεν προκύψει κάποια άλλη αλλαγή οι κύκλοι διαμορφώνονται στους 6, αφού η ενότητα, παιδεία, υγεία, δημόσια διοίκηση και κοινωνική πολιτική, έσπασε στα δυο. Έτσι οι κύκλοι θα ειναι: οικονομία, μεταναστευτικό, εξωτερική πολιτική και άμυνα, κοινωνική πολιτική και δημόσια διοίκηση και ο τελευταίος, υγεία και παιδεία.

Πάντως στόχος όλων των δημοσιογράφων ειναι να γίνει ένα debate όσο πιο ελεύθερο γίνεται για να ενημερωθούν οι πολίτες, με αντιπαράθεση και διάλογο απευθείας μεταξύ των αρχηγών… Για αυτό άλλωστε στο τέλος προβλέπεται ένας κύκλος όπου ο κάθε αρχηγός θα έχει δικαίωμα να υποβάλει ερώτηση σε όποιον συνάδελφο του επιθυμεί.

Τέλος να σημειωθεί η σειρά των δημοσιογράφων που θα υποβάλουν ερώτηση ειναι η εξής. Πρώτη θα ξεκινήσει η Ολγα Τρέμη, θα ακολουθήσει ο Αντώνης Σρόιτερ, η Μαρία Χούκλη, η Μάρα Ζαχαρέα, η Σία Κοσιώνη και τελευταίος ο Μάκης Γιομπαζολιας.

The post Τελικά 6 οι κύκλοι στο αυριανό debate appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα