Πάνω από 19-20 δις ευρώ κοστίζουν οι εξαγγελίες του Τσίπρα στη ΔΕΘ!

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας

Μπορεί ο κ. Τσίπρας να μοίρασε του κόσμου τα χρήματα χθες τονίζουν κύκλοι της αγοράς αλλά δεν μας είπε πού θα βρει τα χρήματα ρωτούν με απορία έντονη. Είναι αλήθεια λέμε εμείς ότι όπως υπολογίσαμε και διασταυρώσαμε σχετικά θα χρειαστούν περίπου 19-20 δις ευρώ για να γίνουν οι εξαγγελίες πράξη του κ. Αλέξη Τσίπρα!

Δεδομένου λοιπόν ότι τα χρήματα δεν υπάρχουν δημοσιονομικά τέτοιες εξαγγελίες μπορεί να δημιουργήσουν

πρόβλημα στην ομαλή χρηματοδότηση της χώρας….

Πάρα ταύτα υπό το βάρος αυτό θα κινηθεί η επόμενη ημέρα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου αφού τον Οκτώβριο θα μπει το θέμα της βιωσιμότητας του Ελληνικού χρέους….

Τώρα για τη μη μετάδοση της ομιλίας του κ.Τσίπρα στη ΔΕΘ απο τη ΝΕΡΙΤ ας βγάλουν κάποιοι από το μυαλό τους την παρέμβαση της κ.Σοφίας Βούλτεψη και ας κοιτάξουν εκεί στο…. ΠΑΣΟΚ πλευρά με τις συνεννοήσεις που έκαναν….στελέχη της ΝΕΡΙΤ. Πάντως εγώ αν ήμουν Συριζα θα τα ζητούσα όλα εγγράφως και όχι προφορικά κ.Σκουρλέτη έτσι για να είμαστε σίγουροι ας μην μπλέκουμε το Μαξίμου.

Α,όσο για τις παραιτήσεις των κκ.Μακρυδημήτρη-Μορώνη καλό θα είναι να μας πουν από πού δέχθηκαν παρεμβάσεις και ποιος είπε όχι στη μετάδοση Τσίπρα απο τη ΝΕΡΙΤ ήταν η ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ;

Έμαθα πάντως ότι στη ΝΕΡΙΤ γνωστός αθλητικός συντάκτης που δεν έκανε τελικά συμφωνία με την ΝΕΡΙΤ ζήτησε 1400 ευρώ για κάθε μετάδοση!

Αυτά….

The post Πάνω από 19-20 δις ευρώ κοστίζουν οι εξαγγελίες του Τσίπρα στη ΔΕΘ! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα