Πανεπιστήμιο Πολιτών: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα των διαλέξεων

Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός: Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιτυχία αυτού του καινοτόμου θεσμού. Θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες, στόχος μας η βελτίωση του βιοτικού και πνευματικού επιπέδου των πολιτών της Αττικής

H Περιφέρεια Αττικής και το Πανεπιστήμιο Αθηνών με επιτυχία συνεχίζουν την υλοποίηση του νέου θεσμού, του Πανεπιστημίου των Πολιτών. Πρόκειται

για τη συνέχιση της οργάνωσης διαλέξεων με ομιλητές κορυφαίους καθηγητές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και με ελεύθερη συμμετοχή των πολιτών.

O πέμπτος και τελευταίος κύκλος των διαλέξεων που αφορά σε θέματα Πολιτικής, ξεκινάει την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 και ώρα 19:30 στο Αμφιθέατρο Άλκης Αργυριάδης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο συγκεκριμένος κύκλος θα ξεκινήσει με τη διάλεξη-συζήτηση «Οικονομική κρίση και πολιτικές συνέπειες» με ομιλητές τον κ. Νίκο Θεοχαράκη, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, και τον κ. Μιχάλη Σπουρδαλάκη, Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και ο κύκλος, που αφορά στη θεματική ενότητα της Τέχνης, ο οποίος πρόκειται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 με τη διάλεξη της Ειρήνης Αποστόλου, Επίκουρης Καθηγήτριας του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, με θέμα: «Μέσα από τα μάτια των περιηγητών: Εικόνες της Ελλάδας (16ος – 19ος αιώνας).

Keywords
Τυχαία Θέματα