Ούζα, αστεία και... τόπος στα νιάτα (βίντεο)

Χαλαροί ήταν σήμερα οι ρυθμοί στα προγράμματα των πολιτικών αρχηγών, αφού παραδοσιακά αποφεύγονται οι πολιτικές δηλώσεις έως ότου κλείσουν οι κάλπες αύριο στις 19:00 το απόγευμα.

Οι πολιτικοί αρχηγοί συναντώνται, ως είθισται, με συνεργάτες τους και δημοσιογράφους, ενώ πραγματοποιούν επισκέψεις και σε εκλογικά τους κέντρα

Με «νεολαίους» στο Μοναστηράκι ο Τσίπρας
Ξεφεύγοντας από την πεπατημένη, ο Αλέξης Τσίπρας

επέλεξε να βάλει στο προσκήνιο τους νέους. Στο γνωστό καφέ – μπαρ «six dogs» στο Μοναστηράκι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι του Σαββάτου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νεολαίους για τα προβλήματα και τις αγωνίες τους λίγες ώρες πριν ανοίξουν κάλπες των εκλογών. Δίπλα του ήταν και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Αστειευόμενος με τους δημοσιογράφους τους ο Αλεξης Τςιπρας τους ρώτησε τα προγνωστικά τους για την επικείμενη εκλογική μάχη. Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 661ο εκλογικό τμήμα (14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων), στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών στην Κυψέλη στις 10:15 το πρωί.

Θυμήθηκε τα παλιά ο Μεϊμαράκης
Σε ταβέρνα στο Χαλάνδρι υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους και τους στενούς του συνεργάτες ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Το πρωί ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφτηκε το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα.

«Εδώ πρωτοήρθα ως ΟΝΝΕΔιτης, μετά ως υποψήφιος βουλευτής, ως γραμματέας, τώρα ξανάρθα ως πρόεδρος του κόμματος» είπε απευθυνόμενος σε νέους και νέες της ΝΔ ο κ.Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι αυτό που θέλει για κάθε Ελληνα χρόνο με το χρόνο είναι να πάει τη ζωή του μπροστά. «Χρόνο με το χρόνο να ξαναβρούμε την ελευθερία μας, την ανθρωπιά μας, τη δημοκρατία μας και η παλιότερη γενιά να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γυρίσουν οι νέοι πίσω».

Ο κ.Μεϊμαράκης είπε επίσης ότι δεν έχει μαγικό κουμπί και κατηγόρησε τους αντιπάλους για αλαζονεία και στρατηγικό κενό.

«Καταφέραμε η ΝΔ να είναι ξανά μεγάλος πυλώνας της πολιτικής ζωής. Να περπατάμε εδώ στο Σύνταγμα με το κεφάλι ψηλά και να μη μας λέει κάνεις τίποτε, να ξαναβάλουμε τη ΝΔ μπροστά και για αυτό την Κυριακή θα είμαστε πρώτο κόμμα, και θα προχωρήσουμε με όσους θέλουν», συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Αστεία για το «Rolex των 10 ευρώ» από τον Κουτσούμπα
Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Καλλιθέα, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο ΓΓ της ΚΕ του κόμματος Δ. Κουτσούμπας, όπου συνομίλησε με μέλη, οπαδούς και φίλους του κόμματος.

Λίγο αργότερα συνομιλώντας με πολίτες της Καλλιθέας στην αγορά της πόλης, τόνισε τη σημασία τής όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ενίσχυσης του ΚΚΕ στην κάλπη της Κυριακής, γιατί το ΚΚΕ είναι η μόνη πραγματική ελπίδα. Είπε ότι από την Δευτέρα, το ΚΚΕ και στην Βουλή και στους αγώνες θα είναι μπροστά μαζί με τον λαό.

Μάλιστα, μιλώντας με τους συνδαιτημόνες του, ο γ.γ. αστειεύτηκε με αφορμή δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φοράει πανάκριβο ρολόι, επισημαίνοντας πως το υποτιθέμενο «Rolex» που έχει στον καρπό του είναι αξίας 10 ευρώ.

Σε ταβερνάκι του Πειραιά ο Καμμένος
Με υποψηφίους βουλευτές του Πειραιά συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Για την «παραδοσιακή ανάπαυλα» πριν την κάλπη της Κυριακής, η ομήγυρη προτίμησε ένα ταβερνάκι στην ψαραγορά του Πειραιά. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα ασκήσει, αύριο Κυριακή στις 09:00, το εκλογικό του δικαίωμα στo 72ο Εκλογικό Τμήμα (Δημοτικό Σχολείο Λαρανίου) του Δήμου Γόρτυνας του Νομού Ηρακλείου Κρήτης.
Σημειώνεται ότι ο κ. Καμμένος είναι υποψήφιος στον νομό Ηρακλείου και στην Β Αθήνας.

Συνάντηση σε ταβερνάκι της Νίκαιας είχε το μεσημέρι ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης με τα στελέχη του κόμματος του, ενώ στο εθνικό γυμναστήριο του Φωκιανού συναντήθηκε με δημοσιογράφους ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Πηγή ethnos.gr

The post Ούζα, αστεία και... τόπος στα νιάτα (βίντεο) appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Αναζητήσεις
ταβερνα μειμαρακης
Τυχαία Θέματα