Οταν τα μπόνους έπεφταν βροχή στη Fleet Street της Αθήνας

Με ειρωνικά γελάκια υποδέχθηκαν στις εφημεριδες του ΔΟΛ την είδηση ότι ο Ιβάν Σαββίδης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του νέου «ΕΘΝΟΥΣ» στις αρχές της εβδομάδας και ανακοίνωσε ότι θα δώσει μπόνους 1.000 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο… Σχολιάζοντας ότι η πρωτοβουλία του ομογενούς επιχειρηματία ήταν αντιγραφή της κίνησης Μαρινάκη (που προηγήθηκε), στο πλαίσιο του ανταγωνισμού του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού!

Μάλιστα στον ΔΟΛ

που παραδοσιακά αισθάνονται κάτι σαν «γαλαζοαίματοι» του Τύπου – μπορεί να μην το ομολογούν ανοιχτά, μετά από όσα έχουν συμβεί στα media, συμπεριλαμβανομένων των περιπετειών του οργανισμού, εξακολουθούν όμως να αντιμετωπίζουν τους υπόλοιπους σαν φτωχούς συγγενείς!

Ανέκαθεν το συγκρότημα απέπνεε έναν εστετισμό… όπως και οι δημοσιογράφοι του άλλωστε είχαν μια αφ’ υψηλού διάθεση απέναντι στους συναδέλφους τους! Και επειδή ως γνωστόν «πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι» οι συνήθειες δεν άλλαξαν (ούτε υπό τη νέα ιδιοκτησία)!

Κάπως έτσι λοιπόν παρακολούθησαν από τη Συγγρού 340 τους γείτονες του «ΕΘΝΟΥΣ» στο 166 της ίδιας λεωφόρου (να παίρνουν τα μπόνους δεύτεροι και καταϊδρωμένοι)! Ενώ είχαν και ένα ανέκδοτο (με τον λόρδο και τον πακιστανό) για όσους παρομοιάζουν το δρόμο ως τη Fleet Street της Αθήνας (λόγω των εκδοτικών συγκροτημάτων που έχουν συγκεντρωθεί εκεί: ΒΗΜΑ, ΝΕΑ, ΕΘΝΟΣ, DOCUMENTO).

Εν τάχει το ανέκδοτο για όσους δεν το γνωρίζουν:
Σε έναν πολύ ακριβό δρόμο του Λονδίνου Πακιστανός αγοράζει διαμέρισμα, δίπλα σε σπιταρόνα Λόρδου. Βγαίνει ο Πακιστανός στο μπαλκόνι και λέει του Λόρδου «Είμαστε ίδιοι»! Ο Λόρδος ατάραχος του απαντά «Αποκλείεται! Εχεις δει τα έπιπλα μου»; Την επόμενη ημέρα ο Πακιστανός αγοράζει τα ίδια έπιπλα με τον Λόρδο, βγαίνει πάλι στο μπαλκόνι και φωνάζει «Είμαστε ίδιοι, έχουμε σπίτι στον ίδιο δρόμο και τα ίδια έπιπλα»! «Τι λες ρε πακιστανέ, έχεις δει την Τζάγκουαρ που έχω στο γκαράζ» τον ρωτά ο Λόρδος! Σαλταρισμένος ο Πακιστανός με τα ελάχιστα λεφτά που του εχουν μείνει πάει κι αγοράζει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και το παρκάρει στο γκαράζ του. Βγαίνει στο μπαλκόνι κορδωμένος και φωνάζει ξανά του Λόρδου, «Είμαστε ίδιοι! Έχουμε σπίτι στον ίδιο δρόμο, τα ίδια έπιπλα και αυτοκίνητο στο γκαράζ»! «Σιγά μην είμαστε ίδιοι, αυτό είναι σαράβαλο» του απαντά ο Λόρδος! «Ναι αλλά εγώ είμαι καλύτερος» συνεχίζει ο Πακιστανός! «Από πού και ως πού είσαι καλύτερος ρε πακιστανέ» τον ρωτάει ο Λόρδος. «Εγώ έχω γείτονα Λόρδο και ‘συ πακιστανό» του απαντά!

The post Οταν τα μπόνους έπεφταν βροχή στη Fleet Street της Αθήνας appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα