Όταν τα αδέλφια Αμπντεσλάμ διασκέδαζαν σε κλαμπ των Βρυξελλών

Βίντεο που απεικονίζει τα αδέλφια Αμπντεσλάμ να διασκεδάζουν και να χορεύουν, λίγους μήνες πριν ο ένας εκ των δύο πραγματοποιήσει την επίθεση αυτοκτονίας στη Γαλλία, είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνεται ο Μπραχίμ Αμπντεσλάμ να καπνίζει και να χορεύει με μια ξανθιά γυναίκα, ενώ ο αδερφός του, Σαλάχ, χορεύει και αυτός δίπλα του, σε ένα κλαμπ πολυσύχναστου δρόμου των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ημερομηνία που τραβήχτηκε είναι 8 Φεβρουαρίου 2015, περίοδος που ήδη τα 2 αδέρφια είχαν εισέλθει στις γραμμές του ISIS, λίγους μόλις μήνες πριν ο Μπραχίμ ανατιναχθεί έξω από το καφέ Comptoir Voltaire, στις 13 Νοεμβρίου, στο Παρίσι.

Η αυτοκτονία του ήταν μέρος μιας μεγάλης επιχείρησης του ISIS, από την οποία μόνο ο αδερφός του, Σαλάχ, επιβίωσε. Η σύλληψή του στις Βρυξέλλες ήρθε λίγες μόλις μέρες πριν την διπλή τρομοκρατική επίθεση, που άφησε πίσω της 35 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Φίλοι των αδελφών Αμπντεσλάμ, που τράβηξαν το συγκεκριμένο βίντεο, συμφώνησαν να το δώσουν στο CNΝ, με την προϋπόθεση να τηρηθεί η ανωνυμία τους.
Πηγή avgi.gr

The post Όταν τα αδέλφια Αμπντεσλάμ διασκέδαζαν σε κλαμπ των Βρυξελλών appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα