Όταν ο Γιάννης εξετάζει

Την στρίμωξε για τα καλά την έρμη την Δεναξά ο John Πρετεντέρης! Εκεί που μετέφερε η ανταποκρίτρια το ρεπορτάζ της από Γαλλία και έλεγε για το ότι συμπράττει το Παρίσι με την Γερμανία στο θέμα της διαφάνειας του τραπεζικού συστήματος και ότι διαμηνύουν πως δεν υπάρχει πουθενά το οικονομικό μοντέλο της Κύπρου και πρέπει να συρρικνωθεί… πετάγεται ο Πρετεντέρης και αρχίζει να της μπουμπουνάει για το

Λουξεμβούργο, το Μονακό, το Λιχνενστάιν και την Ελβετία!

Ουπς τι απαντάνε τώρα…
Για αυτά έχουν να πουν τίποτα οι Γάλλοι ή μόνο για την Κύπρο λένε; ρώταγε ο journalist! Η αφασία είναι ότι στην αρχή πήγε να το προσπεράσει η Δεναξά το ερώτημα και να το ψιλομασήσει, όταν όμως τη δεύτερη φορά επανήλθε δριμύτερος ο Πρετεντέρης, αναγκάστηκε να το απαντήσει… «Σήμερα το μεσημέρι που έδωσε συνέντευξη η εκπρόσωπος Τύπου της γαλλικής κυβέρνησης μίλησε μόνο για την Κύπρο Γιάννη» ψέλλισε! Τι να κάνει και η δημοσιογράφα!

Φτερωτοί πανελίστες
Βραβείο μαϊντανού της ημέρας απονέμεται πανηγυρικά σε δύο. Κονταροχτυπήθηκαν βλέπετε! Ο ένας είναι ο Σταύρος Λυγερός που πότε τον κάναμε watch στην Στάη και πότε ανεμοστροβιλίστηκε στο Kontra στην εκπομπή «επί του Πιεστηρίου» ούτε που το καταλάβαμε… και ο δεύτερος ο Κύρτσος. Που διακτινίστηκε επίσης, από τον Ευαγγελάτο στον Σκάι, στον Παυλόπουλο του Extra! Jesus και για τους δύο πώς τα κατάφεραν! Και δεν τις λες και μικρές τις αποστάσεις!

TV – αποκέντρωση
Πάντως με την ευκαιρία, μιας και ο λόγος το έφερε. Τι γίνεται βρε guys μου με τα μικρά τα channels ε; Πανζουρλισμός! Γυρνάς σε κάνα ζάπινγκ και πετυχαίνεις όλη την ώρα ένα κάρο τηλεαστέρες! Της παλιάς φουρνιάς και εποχής που ξέβρασε η καταραμένη κρίση και φούσκα, σε TV – «οικισμούς»… Από εκεί που έπαιζαν μόνο «πρωτεύουσα», κάποτε! Βλέπε Χαρδαβέλλα, Μάκη etc!

SMS (με καθυστέρηση)
Γράφαμε, γράφαμε για τους interesting καλεσμένους του Κωστόπουλου και ότι το ψάχνει γενικά, τελευταία με κάτι εκπομπές του όμως εντοπίσαμε «κοιλιά». Διότι πόσες φορές presenter μου θα μας κουβαλήσεις π.χ την Αθηνά Οικονομάκου και τον Συνατσάκη! Μας έφερε την σύζυγο, μας μπουμπούνισε τις προάλλες και τον husband τον τραγουδιστή, να μας επαναλάβει τα ίδια τα οικογενειακά τους… Βαλτώσαμε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα