Όταν η τηλεόραση συνάντησε τον κινηματογράφο

Ευτυχώς, thank God λέμε, υπάρχει και η ΝΕΤ! Η πρώτη που μετέδωσε την θλιβερή είδηση του θανάτου του Θόδωρου Αγγελόπουλου, όταν τα υπόλοιπα channels κοιμόντουσαν! Ενημέρωση στο καπάκι! Αυτό είναι! Καλά, το δε Mega μας κούφανε. Έβγαλε έκτακτο κάνα μισάωρο και βάλε μετά, κόντεψε να τους ειδοποιήσουν οι καμπάνες από την κηδεία…

Υ.Γ. Στα
εύγε και το Kontra που εκείνη τη στιγμή είχε τη ζωντανή εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» και το ανέφεραν κατευθείαν.

Γρι;
Έλεος βρε guys μου! Πραγματικά, απορία. Εντελώς αμόρφωτα είναι τα παιδιά που στέλνουν με μικρόφωνα να κάνουν ερωτήσεις; Κάναμε watch το απόσπασμα από την Πρωινή Μελέτη όπου έχουν πάει χθες βράδυ στον Χαικάλη και τον ενημερώνουν εκείνη την ώρα για το θάνατο του μεγάλου σκηνοθέτη. Και του ξεφουρνίζουνε: «Ενημερωθήκαμε πριν από λίγο για το θάνατο του κυρίου Αγγελόπουλου…» και να επιμένουν μετά από ερώτηση του ηθοποιού ποιανού, «του κυρίου Αγγελόπουλου»! Δηλαδή Jesus Christ η αμορφωσιά!

Στα θετικά
Αν και έχουμε πήξει με τις επαναλήψεις πια της Μπήλιως που μας βομβαρδίζουν πρωί βράδυ, ένα μπράβο στα αντανακλαστικά τους να μπουμπουνίσουν today εκπομπή που είχε καλεσμένο στο πλατό του Έχει γούστο τον έλληνα σκηνοθέτη. Στα πολύ θετικά, όλο το αφιέρωμα στον δημιουργό, που ακολουθεί τις επόμενες μέρες από την κρατική.

Τραγική ώρες-ώρες η αντίληψη τους
Εντάξει ok, αλλά νισάφι πια με αυτό τον αχταρμά που μας ανεμοστροβιλίζεται στην τηλεόραση! Είναι δυνατόν να κάνει φιλότιμες προσπάθειες μόνος του ο Φερεντίνος για να παρέχουν ως εκπομπή μια αξιοπρεπή κάλυψη του θανάτου του Θόδωρου Αγγελόπουλου… και να ξυπνάει μετά από ώρα που ήταν αμίλητη η Χρηστίδου, για να προλογίσει, την Μαρία Ηλιάκη που θα έχουν καλεσμένη; Jesus Christ βρε παιδιά, έλεος!

Κόψε το junk food αφού σε χαλάει!
Οκ σχολιάζουμε ξανά και ξανά, αλλά κάποια things είναι σημαντικά! Ε, δεν μπορείς βρε κοπέλα μου να μιλάει ο άνθρωπος για έναν Θόδωρο Αγγελόπουλο που χάθηκε και να πετάς εσύ μετά στο καπάκι με το χαζοχαρούμενο ύφος σου, για την Ηλιάκη! What the fuck της συμβαίνει και δεν το καταλαβαίνει! Χάμπουργκερ έχει στον εγκέφαλο;

Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο
Αντιθέτως, πολύ αξιοπρεπώς το χειρίστηκε η Μενεγάκη. Το ανέθεσε όλο στον Κουτσογιαννόπουλο, ο οποίος αφότου ολοκλήρωσε τις αναφορές κτλ… πήγε κατευθείαν σε διαφημίσεις. Τι πιο απλό για μετάβαση! Σωστοί οι άνθρωποι. Πρέπει να επιδεικνύεις και έναν σεβασμό σε κάποια πράγματα, έλεος με τη φτερούγα κοτόπουλου στο κρανίο!

Υπό έλεγχο
Σωστός με τον τρόπο του όμως και ο Γιώργος Λιάγκας. Σε μεγάλα θέματα και σοβαρά, τα μπουμπουνά όλα μόνος του και έχει τους υπόλοιπους, σε αφωνία! Ο άνθρωπος αν μη τι άλλο αντιλαμβάνεται τα μεγέθη.

Μετωπική
Και εκεί που ξύπνησε αμέριμνη το πρωί να πάει Φάληρο, να βγάλει τους υπουργούς και να μνημόνια, να πηδάει από πλανήτη σε πλανήτη στο TV–σύμπαν της, άλλη μια μέρα στη δουλειά δηλαδή… Γκντουπ! Τράκαρε με ΑΤΙΑ! Η Πόπη Τσαπανίδου στούκαρε πάνω σε Ντίνο Χριστι
Keywords
Τυχαία Θέματα