Όταν η NOVA προειδοποιούσε για την ασφάλεια των συνεργατών της

Τι έγραφε στο twitter το αφεντικό του ΣΚΑΙ

Θυμίζουμε ότι σε επιστολή της η Nova, στις 30 Αυγούστου 2013, προς τη Super League και με κοινοποίηση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είχε αναφέρει τα εξής: «Περαιτέρω, όπως προαναφέρθηκε,

συμπεριφορές όπως η ανωτέρω στηλιτευμένη από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του ομίλου ΣΚΑΪ πολώνουν αδικαιολόγητα το κλίμα εις βάρος της συνδρομητικής μας πλατφόρμας και εγκυμονούν ιδιαίτερους κινδύνους τόσο για τη σωματική ακεραιότητα των στελεχών και συνεργατών μας, οι οποίοι εργάζονται για την παραγωγή των αγώνων, μεταξύ άλλων και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, όσο και για την ασφάλεια του χρησιμοποιούμενου από την πλευρά μας εξοπλισμού».

Η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δια χειρός του κ. Σωπήλη, Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ ήταν η εξής: «Είναι τουλάχιστον ανεπίκαιρη και καταφανώς αβάσιμη η δήθεν αγωνία που εκφράζεται εντός της επιστολής ως αίτημα για παροχή ασφάλειας στο τεχνικό προσωπικό λόγω ιδιαίτερων κινδύνων που ελλοχεύουν για τη σωματική ακεραιότητα του τεχνικού προσωπικού παραγωγής του αγώνα κατά τη διάρκεια της 3ης αγωνιστικής!».

Επειδή κανείς όμως δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, υπενθυμίζουμε το tweet του κ. Γ. Αλαφούζου στις 24 Σεπτεμβρίου 2012 που ανέφερε τα εξής: «Η nova ως συνήθως αντιπαναθηναική .. Μήπως θα έπρεπε να αντιδράσουν οι οπαδοί του ΠΑΟ;»! Τα σχόλια περιττεύουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα