Οι μεγάλοι απόντες των εκλογών

Προς αποφυγή παρεξήγησης και πριν αναρωτηθεί οποιοσδήποτε, είτε καλοπροαίρετα είτε κακοπροαίρετα, τι συνδέει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, θα επικαλεστούμε (για να θυμίσουμε) ΜΟΝΟ επίσημες πηγές (ούτε καν το ρεπορτάζ): την Παρασκευή στις 10 Οκτωβρίου 2014 από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της ψήφου εμπιστοσύνης ο Αντώνης Σαμαράς

απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε τον Γιάννη Πρετεντέρη λέγοντας, «Στοχοποιείτε κάποιον, ενοχοποιείτε τις απόψεις του… Κατηγορείτε ανθρώπους, προσπαθείτε να τους απομονώσετε» και πρόσθεσε, «Θέλετε να είμαι συγκεκριμένος; Και δημοσιογράφους. Όπως τον κ. Πρετεντέρη» με πολλούς από τους βουλευτές όπως ήταν φυσικό να αντιδρούν! Μια αναφορά που όσο κολακευτική και να είναι για κάποιον δημοσιογράφο να σε αναφέρει ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, μάλλον προκάλεσε ανεπανόρθωτη βλάβη στον Γιάννη Πρετεντέρη! Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

Και τελικά αυτή η προεκλογική περίοδος που έληξε εχθές κατέστησε αυτά τα δύο πρόσωπα, εκτός από απόντα και μοιραία!

Ο Γιάννης Πρετεντέρης το πρόσωπο σύμβολο των media και του ρόλου τους στα χρόνια της κρίσης – όχι τυχαία, έλαμψε δια της απουσίας του σε αυτή την προεκλογική περίοδο που οδηγεί σε μια ιστορική αναμέτρηση την Κυριακή 25 Ιανουαρίου της οποίας τα αποτελέσματα και τα γεγονότα που ΘΑ ακολουθήσουν, μετά από πάρα πολλά χρόνια θα είναι μέρος της διδακτέας ύλης στα ελληνικά σχολεία!

Άλλα για να προσγειωθούμε ξανά… Ο Γιάννης Πρετεντέρης κατάφερε το μοναδικό, μετά το «κόψιμο» από την Κουμουνδούρου, να φάει «πόρτα» και από το Μαξίμου (τα καλά λόγια ποτέ δεν βγαίνουν σε καλό)! Είναι προφανές όμως ότι ενός κακού μύρια έπονται… Πώς να αισθάνεται άραγε που για πρώτη φορά έχει τεθεί εκτός εκλογικής μάχης από ΟΛΑ τα Μέσα στα οποία εργάζεται, δηλαδή και από την τηλεόραση και από τις εφημερίδες;

Και κλείνουμε με τον Αντώνη Σαμαρά που απεδείχθη στο τέλος της θητείας του ο πλέον φοβικός πρωθυπουργός! Επέλεξε να «κρυφτεί» και να μην ανταποκριθεί στην πρόσκληση του αντίπαλού του Αλέξη Τσίπρα να εμφανιστούν μπροστά στον ελληνικό λαό και να υποστούν τη βάσανο των δημοσιογραφικών ερωτήσεων. Ενώ αποκάλυψε ότι προτιμάει έναν ελεγχόμενο Τύπο από έναν ανεξάρτητο… αυτό τουλάχιστον μάς άφησε να καταλάβουμε ακυρώνοντας τη συνέντευξή του με την Όλγα Τρέμη στο MEGA!

The post Οι μεγάλοι απόντες των εκλογών appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα