Οι «γνωστοί – άγνωστοι» του ΕΜΠ

email αναγνώστη

Το ΕΜΠ στεγάζει , σιτίζει, μισθοδοτεί διάφορους 40άρηδες κ.λπ., που δηλώνουν «αριστερές εξωκοινοβουλευτικές ομάδες». Φυσικά αυτό είναι η μπούρκα. Πολλοί από αυτούς είναι εξαρτημένοι από ναρκωτικά, που για την αγορά τους φροντίζει το ΕΜΠ να τους χρηματοδοτεί! Οι κλίκες του ΕΜΠ τους ξέρουν με τα ονοματεπώνυμά τους και γνωρίζουν τα τηλέφωνά τους. Μπείτε,

π.χ., στο εστιατόριο του ΕΜΠ στην Πατησίων να δείτε «εικόνες απείρου κάλλους»! Απέναντι από τον φοιτητή να τρώει ο αναρχικός-πρεζόνι. Γι” αυτό οι αναρχικοί-πρεζόνια είναι γύρω από την Πατησίων, περιμένοντας σίτιση, μισθό και εντολές δράσης. Αυτοί με εντολές των οργάνων των διοικήσεων κάνουν καταλήψεις (π.χ., όταν το παρακράτος του ΕΜΠ δεν θέλει να εφαρμόσει νόμους της Πολιτείας), να κάψουν κτίρια (π.χ., κτίριο Αβέρωφ) με αρχεία, να κάνουν κλοπές οργάνων αξίας εκατομμυρίων, να απειλούν τη ζωή όσων χαλάνε την πιάτσα της διαφθοράς και γενικά να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Να διαλύουν συνεδριάσεις Συγκλήτου, να κλείνουν φασιστικά τις πύλες, όταν υπάρχει κάποια κινητοποίηση, να τρομοκρατούν φοιτητές, καθηγητές, εργαζόμενους κ.λπ.

Αυτοί λένε ότι είναι «φοιτητές». Οι διεφθαρμένες διοικήσεις που τους χρησιμοποιούν, τους βαπτίζουν κουτοπόνηρα «εξωπανεπιστημιακά άγνωστα στοιχεία»!

Μόνο που δεν τους είναι καθόλου άγνωστα. Αυτοί «οι άγνωστοι», είναι μίσθαρνα όργανα, τους έκαναν πλούσιους και είναι επώνυμη ομάδα κρούσης του υποκόσμου του ΕΜΠ, που γνωρίζει τα ονοματεπώνυμά τους και τους αριθμούς κινητών τους τηλεφώνων και που φυσικά το ίδιο άθλιο αυτό παρακράτος του ΕΜΠ τους παραχώρησε!

Έλεος πια με αυτή τη μαφιόζικη, διαχρονική και διακομματική συγκάλυψη.

Θα πρέπει να γίνει άμεσα κάτι. Ο δοκιμαζόμενος λαός, το Σύνταγμα και το δημόσιο συμφέρον το απαιτούν. Τέρμα πια τα τεχνάσματα, οι μεθοδεύσεις και οι συγκαλύψεις, για τη διατήρηση της διακομματικής χρηματοδότησης από το παρακράτος.

Αντώνης Καραίσκος

The post Οι «γνωστοί – άγνωστοι» του ΕΜΠ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα