Οι διαφορές του διαζυγίου της Μενεγάκη, από των Λιάγκα – Σκορδά

Η απουσία story καθιστά το χωρισμό τον πιο βαρετό της σόου μπιζ

Η απάντηση στη βασική διαφορά του διαζυγίου της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο και τους ζεύγους Λιάγκα – Σκορδά, που είναι και συνάρτηση του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης… βρίσκεται όχι μόνο στο εκτόπισμα της Μενεγάκη (κάτι πολύ σημαντικό),

αλλά και στην απουσία ενός story με στοιχεία «κλειδαρότρυπας» που θα αναγκάσει τον τηλεθεατή ή τον «στεγνωμένο» από την οικονομική κρίση πολίτη να ταυτιστεί, να βρίσει, να θαυμάσει, να ζηλέψει και εν τέλει να παρακολουθήσει μια ιστορία με καλούς και κακούς που θα τον κάνει να αποδράσει από τη μιζέρια του! Το να μπει στη μιζέρια ενός άλλου ζευγαριού που χωρίζει, ακόμη κι αν είναι τηλεοπτικά πρόσωπα, δεν συγκινεί!

Με άλλα λόγια το story του διαζυγίου των Λιάγκα – Σκορδά, δεν έχει κανένα real life στοιχείο από εκείνα που μαγνητίζουν ή παγιδεύουν την προσοχή της κοινής γνώμης… αφού προς το παρόν απουσιάζει, το τρίτο πρόσωπο, ο καβγάς για τη μοιρασιά της περιουσίας ή της διεκδίκησης των παιδιών, απουσιάζει η ίντριγκα, το κέρατο, το πάθος, ο έρωτας που ξεμυάλισε, το μίσος κ.ο.κ.

Πρόκειται για ένα βαρετό σίριαλ χωρίς story, δηλαδή χωρίς δράση, αλλά και όλα εκείνα τα δραματουργικά στοιχεία που προκαλούν σασπένς, σε ένα ντεκόρ με ωραία σπίτια, ακριβά αυτοκίνητα, πλούτο, βία, ναρκωτικά, ανομολόγητες ερωτικές συνήθειες… Μέχρι στιγμής λοιπόν παρακολουθούμε ένα διαζύγιο σαν αυτά τα καταθλιπτικά που βιώνουμε οι κοινοί θνητοί με τους απλήρωτους λογαριασμούς, τα δάνεια και την εφορία που μας κυνηγά… με σχέσεις φθαρμένες από την ασχήμια της παραίτησης που προκαλεί η καθημερινότητα, η δουλειά, η έλλειψη χρημάτων, η απουσία διασκέδασης, απόλαυσης, σε σπίτια λίγων τετραγωνικών που φυλακίζουν ψυχές που δεν θα ζήσουν ποτέ τίποτα! Δηλαδή μια θλίψη και μισή!

Αντίθετα το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη ήταν φωτεινό, γκλαμουράτο, λουσμένο με χρυσόσκονη… που άνοιγε νέους δρόμους σε συναρπαστικές ζωές, με παθιασμένους έρωτες και νέα ξεκινήματα που ματώνουν την καρδιά και τροφοδοτούν την ψυχή! Σε ταξίδευε σε μέρη που δεν θα πατήσεις, αλλά σου επέτρεπε να παρακολουθήσεις!

Αυτά θέλει η κοινή γνώμη για να σου χαρίσει την προσοχή της… Μέχρι λοιπόν ο Γιώργος και η Φαίη να ερωτευτούν ξανά… μέχρι να δούμε το νέο πρόσωπο που θα σταθεί δίπλα τους… μέχρι ο φωτογραφικός φακός να αποτυπώσει τη ζήλια και την κακία στο πρόσωπο του άλλου… Το διαζύγιο των Λιάγκα – Σκορδά θα διεκδικεί τον τίτλο του πιο βαρετού χωρισμού της ελληνικής σόου μπιζ!

The post Οι διαφορές του διαζυγίου της Μενεγάκη, από των Λιάγκα – Σκορδά appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα