Οι αδυναμίες του Λιάγκα και η αδέξια Σαράφογλου

Πάντως είναι shame αν μη τι άλλο, να γίνεται της κακομοίρας στο country με τα μέτρα και τα τρίτα μνημόνια… και να γυρνάς στην κρατική, τον ύπνο του δικαίου! Κλειστό το μαγαζί! Ψηφιζόντουσαν χθες τα πιο άγρια μέτρα που θα μας εξαφανίσουν (διότι ήδη μας έχουν γονατίσει), τα ξένα δίκτυα βουίζουν, ΝΕΤ και ΕΤ1 όμως ήταν εκτός ενημέρωσης! Τα congratulations μας!

Κρατήστε την μέσα, καλύτερα!  
Χθες ήταν που γράφαμε για τη

διάκριση υπέρ της Σαράφογλου, να είναι όλο μέσα στο στούντιο και τη θαλπωρή… λίγη ώρα μετά την κάναμε watch με το μικρόφωνο, να παλεύει να πάρει δηλώσεις έξω από τη Βουλή! Τώρα καταλάβαμε! Τώρα κάναμε understood, γιατί τόσο καιρό δεν έβγαινε!

Χωρίς λόγια
Guys; Τραγωδία η journalist! Να παλεύει να μιλήσει με τον Βουδούρη της ΔΗΜΑΡ μετά την ψηφοφορία και να μην το κατέχει το άθλημα με τίποτα! Να της υπαγορεύουν ερωτήσεις από το στούντιο! Jesus Christ!

Μια εικόνα χίλιες λέξεις  
Καλά, το ωραίο της βραδιάς, ήταν που είχαμε με τις κάμερες ανοιχτές πάνω τους, live crash test Μαρίας Σαράφογλου και Σπυράκη! Εκεί να δείτε! Σκόνη την έκανε! Η παλιά του καναλιού τη νέα βέβαια! Αρκεί να βλέπατε, πώς χιμούσε και εξασφάλισε δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς η Σπυράκη και πώς την εκτόπισε την Σαράφογλου, που λούφαξε στην άκρη στο τέλος και δεν είχε τι να κάνει! Αθάνατα πλάνα! Ευχαριστούμε Mega!

Αγνοεί βασικές αρχές δημοσιογραφίας
Πάμε Σκάι. Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Δεν ξέρει να κάνει συνέντευξη, τελεία και παύλα! Τον κάναμε watch και χθες με τον Τατσόπουλο. Τι παίζεται με τον presenter (ο θεός να τον κάνει!); Έχει ετοιμάσει 18 ερωτήσεις από το σπίτι του, δεν πα να του αποκαλύψει ο καλεσμένος του «έχω δολοφονήσει άνθρωπο», δεν πρόκειται να παρεκκλίνει! Δεν θα τον ακούσει καν και θα συνεχίσει ακάθεκτος στη σκαλέτα του! Τέτοια περιπτωσάρα!

Υ.Γ. Εξάλλου, απορία! Πώς να γίνει interview και να είναι τραβηχτικό για τον τηλεθεατή, όταν έχεις… δύο ανθρώπους, που θέλουν να δώσουν! Συνέντευξη! Διότι και ο Μπογδάνος μη νομίζετε, συνέντευξη θέλει να δώσει και να τον θαυμάσουμε με το πόσες γνώσεις έχει!

Κάνε πρωινατζή να δεις καλό!
Σε μεγάλη υπόληψη έχει ο Λιάγκας την ανκοργούμαν τους! Τους έλεγε η Τρυφίδου στο «Πρωινό mou» today για την μεθυσμένη Νταιάν Σόγιερ του ABC και όταν η νέα συνεργάτιδα της εκπομπής, τους εξηγούσε πόσο κορυφαία είναι, αυτός υπερθεμάτισε, «Είναι σαν να λέμε η Έλλη Στάη της Αμερικής»! Πουθενά η Τρέμη!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα