Οδοντιατρικό δίκτυο ΕΔΟΕΑΠ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ, ενισχύοντας την Α’βάθμια περίθαλψη και θωρακίζοντας την Υγεία των ασφαλισμένων μας στις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που βιώνουν η χώρα και ο κλάδος των ΜΜΕ, αλλά και σε συνέχεια της απόφασης ΣΔΣ 8/ 20-2-2012,προέβη σε δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος για συνεργασία με Οδοντιάτρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

.

Η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου να δημιουργηθεί για πρώτη φορά Δίκτυο Συμβεβλημένων Οδοντιάτρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η διασφάλιση της στοματικής υγείας των ασφαλισμένων και ειδικότερα η πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και ανακούφιση από τον πόνο των παθήσεων των οδόντων, του στόματος, των γνάθων και των γύρω ιστών ήταν ο γνώμονας δημιουργίας αυτού του Δικτύου.

Μέχρι σήμερα ανταποκρίθηκαν οδοντίατροι από όλες σχεδόν τις περιοχές του Λεκανοπεδίου και της συμπρωτεύουσας, ενώ η προκήρυξη βρίσκεται σε εξέλιξη και το δίκτυο συμβεβλημένων διαρκώς ενισχύεται. Φιλοδοξούμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καλύψει χωροταξικά όλους τους ασφαλισμένους μας σε όποια περιοχή και αν διαμένουν ή εργάζονται.

Επισημαίνεται ότι ο ΕΔΟΕΑΠ με τη δημιουργία Δικτύου εξασφαλίζει ΔΩΡΕΑΝ οδοντιατρική περίθαλψη ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται αποκέντρωση, άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των μελών μας.

Οι δαπάνες που αφορούν σε οδοντοτεχνικές εργασίες και στα έξοδα για τα υλικά οδοντοτεχνίας, σύμφωνα με τον Κανονισμό Υγείας, θα επιβαρύνουν τον ασφαλισμένο, όπως ισχύει και για τις εντός του Οργανισμού οδοντοτεχνικές εργασίες.

Σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται :

Ο ασφαλισμένος επιλέγει από το δίκτυο έναν οδοντίατρο, τον επισκέπτεται, εκείνος τον εξετάζει και χορηγεί γνωμάτευση σχετικά με την ανάγκη πραγματοποίησης συγκεκριμένων οδοντιατρικών εργασιών.

Η γνωμάτευση θα υποβάλλεται από τον ασφαλισμένο για προέλεγχο και προέγκριση στους Ελεγκτές Οδοντιάτρους του Οργανισμού και μόνο κατόπιν της σχετικής προέγκρισης θα μπορεί ο συμβαλλόμενος οδοντίατρος να προβαίνει στην πραγματοποίηση των εγκριθεισών εργασιών. Επισημαίνεται ότιο έλεγχος των οδοντιατρικών πράξεων από τους Ελεγκτές Οδοντιάτρους του Οργανισμού είναι απαραίτητος πριν και μετά την ολοκλήρωσή τους.

Τα ωράρια των Ελεγκτών Οδοντιάτρων ΕΔΟΕΑΠ διαμορφώνονται ως εξής: 

§        Για το γραφείο της Αθήνας ο Οδοντίατρος Δρ.Αλέξανδρος Ταγματάρχης Τρίτη και Πέμπτη 8:00-12:00 και Παρασκευή 15:00-19:00.

§        Για το γραφείο της Θεσσαλονίκης η Οδοντίατρος Μπούμπα Χρυσούλα Δευτέρα 12:30-14:30.

Το Δίκτυο Συμβεβλημένων Οδοντιάτρων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, είναι ανηρτημένο στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, www.edoeap.gr

Keywords
Αναζητήσεις
δωρεαν οδοντιατρικη περιθαλψη, δωρεαν οδοντιατρικεσ εργασιεσ αθηνα
Τυχαία Θέματα