Ομπάμα: «Εκοψα το τσιγάρο γιατί φοβόμουν τη Μισέλ»

Μια συζήτηση που είχε -off the record- ο Μπαράκ Ομπάμα με αξιωματούχο του ΟΗΕ έγινε η αιτία να αποκαλυφθεί ο πραγματικός λόγος που ο πλανητάρχης έκοψε το κάπνισμα.

Ο Μάινα Κιάι, αξιωματούχος του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, έτυχε να είναι καπνιστής και ο Ομπάμα τον συμβούλευσε να το κόψει. Οταν ο Μάινα Κιάι τον ρώτησε πώς τα πηγαίνει εκείνος με το τσιγάρο, ο Ομπάμα έκανε μια ελαφρά γκριμάτσα και απάντησε: «Εχω να καπνίσω έξι χρόνια. Και αυτό επειδή φοβάμαι την γυναίκα μου».

Τον διάλογο «έπιασε» η κάμερα του CNN και ενώ τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά.

Το 2011 ήταν η ίδια η Μισέλ Ομπάμα είχε ανακοινώσει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκοψε επιτέλους το κάπνισμα μετά από αγώνα ετών.

Ο Ομπάμα ήταν μανιώδης καπνιστής στα νιάτα του. Το είχε ξεκινήσει έφηβος και ύστερα από 30 χρόνια είχε καταφέρει να περιορίσει τη συνήθεια σε μερικά τσιγάρα τη μέρα.

Οταν ανακοίνωσε ότι ο σύζυγός της έκοψε το κάπνισμα, η Μισέλ Ομπάμα είχε πει: «Ο ίδιος ήθελε πια να κοιτάζει στα μάτια τις κόρες του και να τους λέει ότι δεν καπνίζει».
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα