Ο Βαρουφάκης πρώτος καλεσμένος στη νέα εκπομπή της Τρέμη-Ευαγγελάτου (εικόνες)

Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 23:20 η πρεμιέρα του «Online» στο MEGA

Ένα νέου τύπου talk show με interactive χαρακτηριστικά θα επιχειρήσει να παρουσιάσει από την ερχόμενη Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 23:20 το MEGA με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Πρόκειται για μια μεταμοντέρνα εκδοχή πολιτικής εκπομπής λόγου που για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην ελληνική τηλεόραση, η οποία θα κάνει χρήση όλων των νέων Μέσων του Διαδικτύου που χρησιμοποιεί ο σύγχρονος άνθρωπος, με ισότιμους πρωταγωνιστές, μαζί με τους καλεσμένους

(βλ. πολιτικούς, δημοσιογράφους κ.ά), το κοινό. Ενδεικτικό του ισότιμου ρόλου του θα είναι ακόμη και η θέση του τελευταίου στο στούντιο. Σημειώνεται ότι η χρήση των social media θα είναι καθοριστικής σημασίας στην εξέλιξη της εκπομπής, ενώ περίοπτη θέση θα έχει και το ελληνικό Διαδίκτυο.

Επιπλέον χαρακτηριστικό στοιχείο θα είναι εξωστρέφεια της εκπομπής… με την έννοια της επικοινωνίας με το εξωτερικό, κάτι που – επίσης, για πρώτη φορά συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση.

Το σύγχρονο talk show του MEGA που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη λέγεται «Online» και πρώτος καλεσμένος θα είναι το πρόσωπο που μιλάει όλος ο πλανήτης, δηλαδή ο νέος τσάρος της ελληνικής οικονομίας Γιάνης Βαρουφάκης. Πρόκειται για εξαιρετικό timing, δεδομένου ότι θα έχει προηγηθεί το Eurogroup της Δευτέρας!

The post Ο Βαρουφάκης πρώτος καλεσμένος στη νέα εκπομπή της Τρέμη-Ευαγγελάτου (εικόνες) appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα