Ο ρομπέν των φτωχών

Γελάνε και στον Alpha με τα προγράμματα που εκσφενδονίζει το channel τους! Τους είχαν κόψει τα γέλια στην εκπομπή της Μενεγάκη today, με το απιστεύτου «Sunshine girls» που βγάζει η Κάντζα σε λίγες μέρες. Ο δε Κουτσογιαννόπουλος είχε κολλήσει να μπουμπουνάει ότι «Τίποτα δεν σκιάζει την ηλιοφάνεια τους»! Σωστοί! Που με τον
τρόπο τους, κομψά και υπόγεια, εκφέρουν άποψη και δεν εξυμνούν ό,τι μπούρδα κατέβει στον station τους!

Μύγα τσε τσε
Ένα άνευρο και αδιάφορο «Πέμπτη βράδυ χ2» κάναμε watch χθες στην κρατική. Αν εξαιρέσεις τον Γιάννη Πολίτη που είχε φορέσει εκτάκτως το κουστούμι τού εξοργισμένου με τα μέτρα και εμφανίστηκε ιδιαιτέρως γκαζωμένος (στη τσίτα ξαφνικά ο journalist!) κατά τα άλλα, flat το θέαμα… Να αναφέρουμε ωστόσο, ότι θετικά στο νέο της ρόλο, είδαμε την Πηνελόπη Γαβρά. Της ψιλοπήγαινε!

Κορυφαίο
Αφασία το χθεσινό πλάνο από το δελτίο του Mega! Ο Τσίμας να μιλά με τον Δημήτρη Τάκη από τη Βουλή, για την περιβόητη υπόθεση του εκατομμυριούχου βουλευτή που αναζητείται… και η Σπυράκη κυριολεκτικά να χτενίζεται! Άνοιξε ο φακός και την έπιασε να σουλουπώνεται μπροστά από το καθρεφτάκι της! Απίθανη! Πες μου, πες μου, ποια είναι η ομορφότερη!

Δεύτερη και καταϊδρωμένη
Α τσα της η Τσαπανίδου! Τους το λιμπίστηκε ή της το πρόλαβαν; Ο λόγος για σύνδεση που είχε today με εκκεντρικό κρεοπωλείο στη Νέα Σμύρνη, όπου το αφεντικό πουλάει τις μπριζόλες στη διαπασών με ηλεκτρονική μουσική! Χθες το ίδιο θέμα έπαιξε το Πρωινό mou και η αλήθεια είναι ότι στη συνέντευξη με τον τύπο τα πήγε πολύ καλύτερα το δίδυμο της Μεσογείων. Α, την truth μας να την καταθέσουμε!

Την πρόδωσε η κάμερα!
Λες και είχε πιει κρασάκι ήταν η Εύα Αντωνοπούλου στο today Life Σκάι! Όλο γελάκια, χαλαρή διάθεση, γενικότερα είχε «σπάσει» το woman! Σε κάποιο σημείο την τσάκωσε ο φακός, για να κάνετε understood, να την έχει πιάσει νευρικό γέλιο και να σφίγγεται για να μην ξεσπάσει σε χαχανητά! Φεύγει για τριήμερο, έλεγαν, για αυτό η τρικούβερτη χαρά…

Κρυάδες
Κλείνουμε με την γκάου ατάκα του συμpresenter της, Κωνσταντίνου Μπογδάνου. «Το λουκ είναι ΣΥΡΙΖΑ ή Harley;» ρώτησε στο τέλος τον today νεαρό καλεσμένο τους, που είχε έρθει να μιλήσει για τη νεανική επιχειρηματικότητα. Την… φοβερή ερώτηση εμπνεύστηκε, επειδή ο τύπος είχε μακρύ μαλλί! Άσε μας βρε journalist με τα εξυπνακίστικα παλαιοκομματικά σου!

Αμπάχα μπούχα τα είπαμε; Have a nice!
(volume ε!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα